SDF İNŞAAT’la Bodrum ve çevresinde son 24 saat! (23 Ekim 2024 Çarşamba)

GÜNDEM 23.10.2024 - 13:53, Güncelleme: 23.10.2024 - 13:53
 

SDF İNŞAAT’la Bodrum ve çevresinde son 24 saat! (23 Ekim 2024 Çarşamba)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Bodrum Emek ve Demokrasi Güçleri hareketi Yenidoğan çetesi olayına karışan ve Bodrum’da inşaatı devam eden hastane önünde eylem yaparak, hastanenin mühürlenmesini istedi. Bodrum ve Menteşe'deki uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda bir miktar uyuşturucu, 2 ruhsatsız tabanca, 16 fişek ve 2 hassas terazi ele geçirildi. Bodrum Belediyesi’nde geçen dönem temizlik işlerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Yaşar Çelikkan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne personel olarak atandı. Bodrum açıklarında motor arızası yaşayıp sürüklenen 30 metrelik yatı, Kıyı Emniyet Müdürlüğü botu kurtararak kıyıya çekti. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi, meme kanseri farkındalığını artırmak amacıyla doktorlar eşliğinde eğitimlerine devam ediyor. Milas'da çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 1 hektarlık orman zarar gördü. Muğla merkezli silah ticareti operasyonunda Milas ile İstanbul'da 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 6 ruhsatsız tabanca, ⁠3 şarjör, 51 fişek, kompozit başlık, ⁠2 balistik plaka, balistik yelek, 574 gram doğal taş, 94 zultanit taşı ele geçirildi. Dalaman'da çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 1 hektar ormanlık alan zarar gördü. Fethiye'de 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan kara yolunda, uzun araç kuyruğu oluştu.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Bodrum Emek ve Demokrasi Güçleri hareketi Yenidoğan çetesi olayına karışan ve Bodrum’da inşaatı devam eden hastane önünde eylem yaparak, hastanenin mühürlenmesini istedi.
  • Bodrum ve Menteşe'deki uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda bir miktar uyuşturucu, 2 ruhsatsız tabanca, 16 fişek ve 2 hassas terazi ele geçirildi.
  • Bodrum Belediyesi’nde geçen dönem temizlik işlerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Yaşar Çelikkan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne personel olarak atandı.
  • Bodrum açıklarında motor arızası yaşayıp sürüklenen 30 metrelik yatı, Kıyı Emniyet Müdürlüğü botu kurtararak kıyıya çekti.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi, meme kanseri farkındalığını artırmak amacıyla doktorlar eşliğinde eğitimlerine devam ediyor.
  • Milas'da çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 1 hektarlık orman zarar gördü.
  • Muğla merkezli silah ticareti operasyonunda Milas ile İstanbul'da 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 6 ruhsatsız tabanca, ⁠3 şarjör, 51 fişek, kompozit başlık, ⁠2 balistik plaka, balistik yelek, 574 gram doğal taş, 94 zultanit taşı ele geçirildi.
  • Dalaman'da çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 1 hektar ormanlık alan zarar gördü.
  • Fethiye'de 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan kara yolunda, uzun araç kuyruğu oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.