SDF İNŞAAT’la Bodrum ve çevresinde son 24 saat! (19 Ekim 2024 Cumartesi)

GÜNDEM 19.10.2024 - 12:48, Güncelleme: 19.10.2024 - 12:48
 

SDF İNŞAAT’la Bodrum ve çevresinde son 24 saat! (19 Ekim 2024 Cumartesi)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Bitez’de bir araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle su kanalına devrildi. Kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Bodrum Belediyesi’nin 2025 yılı bütçesi 4 milyar 506 milyon lira oldu. Bodrum’da zabıta ekipleri, yaptıkları denetim ve uygulamada yol kenarına atılan çöplerden iki otobüs firmasını tespit ederek cezai işlem uyguladı. Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2024 yılı içerisinde çevreyi kirletmekten 446 şahıs, işletme ve firmaya toplam 4 milyon 435 bin 932 Türk Lirası cezai işlem uyguladı.. Ak Parti Bodrum ilçe Başkanlığı görevine atanan Yaşar Yıldız, Bodrum ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyelerini düzenlenen toplantıyla tanıttı. Muğla Büyükşehir Belediyesi 17 Ekim Perşembe günü il genelinde çıkan orman yangınlarına 120 personel ve 70 araç ile müdahale etti. Bodrum FK, 9. haftada 21 Ekim Pazartesi günü sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Hedef 3 puan. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yatağan ve Seydikemer Adalet Sarayı temel atma törenine katıldı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Bitez’de bir araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle su kanalına devrildi. Kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.
  • Bodrum Belediyesi’nin 2025 yılı bütçesi 4 milyar 506 milyon lira oldu.
  • Bodrum’da zabıta ekipleri, yaptıkları denetim ve uygulamada yol kenarına atılan çöplerden iki otobüs firmasını tespit ederek cezai işlem uyguladı.
  • Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2024 yılı içerisinde çevreyi kirletmekten 446 şahıs, işletme ve firmaya toplam 4 milyon 435 bin 932 Türk Lirası cezai işlem uyguladı..
  • Ak Parti Bodrum ilçe Başkanlığı görevine atanan Yaşar Yıldız, Bodrum ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyelerini düzenlenen toplantıyla tanıttı.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi 17 Ekim Perşembe günü il genelinde çıkan orman yangınlarına 120 personel ve 70 araç ile müdahale etti.
  • Bodrum FK, 9. haftada 21 Ekim Pazartesi günü sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Hedef 3 puan.
  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yatağan ve Seydikemer Adalet Sarayı temel atma törenine katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.