BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (23 Ağustos 2024 Cuma)

GÜNDEM 23.08.2024 - 15:04, Güncelleme: 23.08.2024 - 15:04
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (23 Ağustos 2024 Cuma)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Bodrum’da taklit ürün satan esnaflar, sıkı denetimleri protesto etmek amacıyla Bodrum merkezde yol kapattı. Bodrum Emniyet Müdürü’nün araya girmesiyle eylem sona erdi. Bodrum'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli, bir miktar uyuşturucu ve uyuşturucu malzemeleriyle gözaltına alındı. Yarın saat 21.45'de Bodrum Şehir Stadı'nda oynanacak maçta Sipay Bodrum FK, seyircisinin karşısına çıkacak ve TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak. Maçın hakemi Çağdaş Altay. 13 bin 500 sanatseverin izlediği 21. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, "Zorba" balesiyle sona erdi. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü, çevre kirliliği ile meydana gelen kötü kokuyu önlemek amacıyla çöp saati uygulaması gerçekleştiriyor. Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Bafa Gölü çevresine atılan çöp ve molozlarla ilgili incelemelerde bulunarak alanın bir an önce temizlenmesi için talimat verdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede sürdürdüğü düzenli ve güvenli yol çalışmaları kapsamında bugüne kadar 10 bin 109 km yol çizgi çalışması yaptığını açıkladı. Milas'da dağlık arazide mahsur kalan düzensiz göçmenler, Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği ekipleri tarafından kurtarıldı. Yatağan'da çıkan ve 2 dekarlık ormanlık alanı etkileyen yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Muğla'da, 14'ü kesinleşmiş hapis cezası bulunan 40 aranan kişi yakalandı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Bodrum’da taklit ürün satan esnaflar, sıkı denetimleri protesto etmek amacıyla Bodrum merkezde yol kapattı. Bodrum Emniyet Müdürü’nün araya girmesiyle eylem sona erdi.
  • Bodrum'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli, bir miktar uyuşturucu ve uyuşturucu malzemeleriyle gözaltına alındı.
  • Yarın saat 21.45'de Bodrum Şehir Stadı'nda oynanacak maçta Sipay Bodrum FK, seyircisinin karşısına çıkacak ve TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak. Maçın hakemi Çağdaş Altay.
  • 13 bin 500 sanatseverin izlediği 21. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, "Zorba" balesiyle sona erdi.
  • Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü, çevre kirliliği ile meydana gelen kötü kokuyu önlemek amacıyla çöp saati uygulaması gerçekleştiriyor.
  • Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Bafa Gölü çevresine atılan çöp ve molozlarla ilgili incelemelerde bulunarak alanın bir an önce temizlenmesi için talimat verdi.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede sürdürdüğü düzenli ve güvenli yol çalışmaları kapsamında bugüne kadar 10 bin 109 km yol çizgi çalışması yaptığını açıkladı.
  • Milas'da dağlık arazide mahsur kalan düzensiz göçmenler, Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği ekipleri tarafından kurtarıldı.
  • Yatağan'da çıkan ve 2 dekarlık ormanlık alanı etkileyen yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü.
  • Muğla'da, 14'ü kesinleşmiş hapis cezası bulunan 40 aranan kişi yakalandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.