Bodrum’da TYF Windsurf Slalom Ligi heyecanı yaşandı

SPOR 24.09.2024 - 13:18, Güncelleme: 24.09.2024 - 13:18
 

Bodrum’da TYF Windsurf Slalom Ligi heyecanı yaşandı

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından düzenlenen Windsurf Slalom Ligi Sonbahar Kış Trofesi’nin 1. ayağı, 19-22 Eylül tarihleri arasında Bodrum’a heyecan yaşattı
Ortakent Mahallesi’nde bulunan Yahşi Camel Beach’de gerçekleştirilen Windsurf Slalom Ligi Sonbahar Kış Trofesi’nin 1. ayağı, renkli görüntülere sahne oldu. Funboard Slalom ve Open Foil Windsurf sınıflarında yapılan yarışlara farklı kategorilerde 90 sporcu katıldı. B.A.Y.K., Otto Surf Sail ve Bodrum Belediyesi’nin de desteklediği TYF Windsurf Slalom Ligi’nin son gününde yapılan ödül töreninde dereceye giren sporculara ödüllerini, Bodrum İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Dumruk, TYF Muğla İl Temsilcisi Serdar Kayhan ve Bodrum Belediye Meclis üyesi Kanat Özsert verdi. TYF Muğla İl Temsilcisi Serdar Kayhan, Bodrum’un, muhteşem doğasında bir yarışa daha ev sahipliği yapmasından mutluluk duyduklarını belirterek; “Türkiye Yelken Federasyonu olarak, Bodrum’u ve Muğla’yı çok önemsiyoruz. Güzelim denizlerimizde farklı heyecanlara yılın her mevsiminde imza atıyoruz. Önümüzdeki süreçte Bodrum ve Muğla’da bir çok yarışa hazır olun” dedi.
Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından düzenlenen Windsurf Slalom Ligi Sonbahar Kış Trofesi’nin 1. ayağı, 19-22 Eylül tarihleri arasında Bodrum’a heyecan yaşattı

Ortakent Mahallesi’nde bulunan Yahşi Camel Beach’de gerçekleştirilen Windsurf Slalom Ligi Sonbahar Kış Trofesi’nin 1. ayağı, renkli görüntülere sahne oldu. Funboard Slalom ve Open Foil Windsurf sınıflarında yapılan yarışlara farklı kategorilerde 90 sporcu katıldı.

B.A.Y.K., Otto Surf Sail ve Bodrum Belediyesi’nin de desteklediği TYF Windsurf Slalom Ligi’nin son gününde yapılan ödül töreninde dereceye giren sporculara ödüllerini, Bodrum İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Dumruk, TYF Muğla İl Temsilcisi Serdar Kayhan ve Bodrum Belediye Meclis üyesi Kanat Özsert verdi.

TYF Muğla İl Temsilcisi Serdar Kayhan, Bodrum’un, muhteşem doğasında bir yarışa daha ev sahipliği yapmasından mutluluk duyduklarını belirterek; “Türkiye Yelken Federasyonu olarak, Bodrum’u ve Muğla’yı çok önemsiyoruz. Güzelim denizlerimizde farklı heyecanlara yılın her mevsiminde imza atıyoruz. Önümüzdeki süreçte Bodrum ve Muğla’da bir çok yarışa hazır olun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.