Alp ARBAK
Köşe Yazarı
Alp ARBAK
 

NASIL BU KADAR KANSIZ OLUNABİLİR?

Şu son haftalarda yaşadıklarımıza bakar mısınız Allah aşkınıza! Bebeklerimizi şerefsizce katlediyorlar, sahte ürünlerle sağlığımızla oynuyorlar, 7-8 yaşındaki kızlarımızı öldürüyor, çocuklara cinsel istismarda bulunuyorlar! Hani dost sohbetlerinde “şu kadar param olsa çalışmam, dünyayı gezerim” deriz ya, İşte bu şerefsizlerin o kadar paraları var ama bu iğrenç yaratıklar doymuyor! Para için bebeklerimizi katlediyor, sağlığımızla oyuncak gibi oynuyorlar! Başka ülkede olsa sorumlular, bakanlar vs istifa eder ama bizde istifa mekanizması olmadığı için herkes yerli yerinde duruyor, süslü laflarla bir şey yaptıklarını anlatmaya çalışıyor! Bana kötülüğün tanımını yap deseler, bu şerefsizlerin yaptıkları aklımın ucuna gelmez, “yok bu kadar da kötülük olmaz, yapılamaz” derim. Ama oluyor işte! Ne yediğimizi bilmiyoruz, hangi hastaneye güvenebileceğimizi bilmiyoruz. Yolda güven içinde huzurla yürüyemiyoruz. Çocuklarımızı sokağa çıkarırken korkuyoruz. Gelecek için çok endişeliyim. Nereye gidiyoruz, ne oluyoruz bilemiyorum. Ve en kötüsü KORKUYORUM! Evet korkuyorum, hem de çok! Kendim için değil, evladım, evlatlarımız için, ülkemin geleceği için çok korkuyorum. Ve inanın ne yapacağımı bilemiyorum!
Ekleme Tarihi: 21 Ekim 2024 - Pazartesi

NASIL BU KADAR KANSIZ OLUNABİLİR?

Şu son haftalarda yaşadıklarımıza bakar mısınız Allah aşkınıza!

Bebeklerimizi şerefsizce katlediyorlar, sahte ürünlerle sağlığımızla oynuyorlar, 7-8 yaşındaki kızlarımızı öldürüyor, çocuklara cinsel istismarda bulunuyorlar!

Hani dost sohbetlerinde “şu kadar param olsa çalışmam, dünyayı gezerim” deriz ya, İşte bu şerefsizlerin o kadar paraları var ama bu iğrenç yaratıklar doymuyor! Para için bebeklerimizi katlediyor, sağlığımızla oyuncak gibi oynuyorlar!

Başka ülkede olsa sorumlular, bakanlar vs istifa eder ama bizde istifa mekanizması olmadığı için herkes yerli yerinde duruyor, süslü laflarla bir şey yaptıklarını anlatmaya çalışıyor!

Bana kötülüğün tanımını yap deseler, bu şerefsizlerin yaptıkları aklımın ucuna gelmez, “yok bu kadar da kötülük olmaz, yapılamaz” derim. Ama oluyor işte!

Ne yediğimizi bilmiyoruz, hangi hastaneye güvenebileceğimizi bilmiyoruz. Yolda güven içinde huzurla yürüyemiyoruz. Çocuklarımızı sokağa çıkarırken korkuyoruz.

Gelecek için çok endişeliyim. Nereye gidiyoruz, ne oluyoruz bilemiyorum.

Ve en kötüsü KORKUYORUM! Evet korkuyorum, hem de çok!

Kendim için değil, evladım, evlatlarımız için, ülkemin geleceği için çok korkuyorum.

Ve inanın ne yapacağımı bilemiyorum!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.