Alp ARBAK
Köşe Yazarı
Alp ARBAK
 

LEVENT ARKAN’DAN NEDEN HİÇ BAHSETMİYORUM?!

Yani inanın artık bana şu Levent Arkan sorularından gına geldi! Yok neden hiç haberini yapmıyorsun? Neden hiç yazı yazmıyorsun? Hatta daha da ileri gidenler, bazı çevrelerden çıkarım olduğu için sustuğumu ima ediyorlar. Bunlara gülüp geçiyorum o ayrı da, ne yazayım ben Allah aşkınıza Levent Arkan’la ilgili şimdi? Zamanında çok yazdım, haber yaptım. Ne diyeyim şimdi? Söylediğim herşeyin doğru çıktığını mı? Başkan Ahmet Aras’a ve zamanın BOTAV yöneticilerine hata yaptığını, sonra bu kişinin kendilerine ve Bodrum’a çok ciddi sorun olacağını yıllar önce söylediğimi mi? Visit Bodrum’dan Turgutreis hizmet binasına, 150 bin kişilik etkinlik meydanından daha bir çoklarına kadar, süslü laflarla sallananların olmayacağını, Bodrum’un çok ciddi zarar gördüğünü defalarca yazdığımı ve haklı çıktığımı mı? Haber yaptığım, yazdığım herşeyin doğru çıkması beni memnun etmiyor, tam tersine çok üzüyor. İnanın bunlarla övünecek falan değilim ama bunları yazdım diye bizzat bu kişi tarafından hakaret ve iftiraya uğradığımda, birkaç kişi dışında bana “Levent Arkan’ı neden yazmıyorsun” diye hesap soranların hiç yanımda olmadığını mı yazayım? Birisi düştüğünde ona vurmak kolaydır. Cesaret, yapayalnız kalacağını bile bile bu kişinin yediği haltları zamanında, yani en güçlü zamanında, cesurca yazabilmektir. Bunu yapan birkaç kişiyi tenzih ediyorum, ama durum tam olarak böyle değil mi? Benim için Levent Arkan konusu kapanmıştır. Ama Bodrum’a kim zarar verecek olursa babamın oğlu bile olsa karşısında durmaya devam edeceğim. Bu da böyle biline!
Ekleme Tarihi: 06 Haziran 2024 - Perşembe

LEVENT ARKAN’DAN NEDEN HİÇ BAHSETMİYORUM?!

Yani inanın artık bana şu Levent Arkan sorularından gına geldi!

Yok neden hiç haberini yapmıyorsun? Neden hiç yazı yazmıyorsun? Hatta daha da ileri gidenler, bazı çevrelerden çıkarım olduğu için sustuğumu ima ediyorlar.

Bunlara gülüp geçiyorum o ayrı da, ne yazayım ben Allah aşkınıza Levent Arkan’la ilgili şimdi?

Zamanında çok yazdım, haber yaptım. Ne diyeyim şimdi? Söylediğim herşeyin doğru çıktığını mı?

Başkan Ahmet Aras’a ve zamanın BOTAV yöneticilerine hata yaptığını, sonra bu kişinin kendilerine ve Bodrum’a çok ciddi sorun olacağını yıllar önce söylediğimi mi?

Visit Bodrum’dan Turgutreis hizmet binasına, 150 bin kişilik etkinlik meydanından daha bir çoklarına kadar, süslü laflarla sallananların olmayacağını, Bodrum’un çok ciddi zarar gördüğünü defalarca yazdığımı ve haklı çıktığımı mı?

Haber yaptığım, yazdığım herşeyin doğru çıkması beni memnun etmiyor, tam tersine çok üzüyor. İnanın bunlarla övünecek falan değilim ama bunları yazdım diye bizzat bu kişi tarafından hakaret ve iftiraya uğradığımda, birkaç kişi dışında bana “Levent Arkan’ı neden yazmıyorsun” diye hesap soranların hiç yanımda olmadığını mı yazayım?

Birisi düştüğünde ona vurmak kolaydır. Cesaret, yapayalnız kalacağını bile bile bu kişinin yediği haltları zamanında, yani en güçlü zamanında, cesurca yazabilmektir. Bunu yapan birkaç kişiyi tenzih ediyorum, ama durum tam olarak böyle değil mi?

Benim için Levent Arkan konusu kapanmıştır. Ama Bodrum’a kim zarar verecek olursa babamın oğlu bile olsa karşısında durmaya devam edeceğim. Bu da böyle biline!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.