Alp ARBAK
Köşe Yazarı
Alp ARBAK
 

AHH ŞU ZİYARETLER!

Memlekette bu kadar iş güç varken, adına hayırlı olsun ziyareti denen şu ziyaretler bitmiyor arkadaş! ‘Başkanımız falanca başkanı seçilen Sayın kişiyi ziyaret ederek, hayırlı olsun dedi’ Adam iş yapacak, anlamsız ziyaretler yüzünden yerinden kımıldayamıyor. Milletvekilimiz Sayın Başkanı ziyaret etti! Genel başkan yardımcımız ziyaret etti! Ziyaretlerden sonra yazılan sayfalarca süslü basın açıklamaları, çarşaf çarşaf haberler! Sanırsınız bu ziyaretlerden sonra tüm sorunlarımız bitti, refaha erdik! Hadi bir işin çözümü için olsa anlarım da, alt tarafı hayırlı olsun ziyareti! Kime ne faydası var, inanın yılardır anlamam! Yeni belediye başkanı seçilir, başkana aylarca ziyaret bitmez. Yeni vali ya da kaymakam gelir, ziyaretler tam 1 yıl sürer. Oda başkanı, dernek başkanı, yönetim kurulu başkanı falan hepsi böyle! 8 ay sonrasına hayırlı olsun ziyareti için randevu verildiğini bilirim, inanın! Çiçekler, çikolatalar, hediyeler gırla! Ziyaret edilen, sürekli çikolata yemekten kilo alır, o derece yani! Ziyaretler biter, bu sefer iade-i ziyaretler başlar! Böyle böyle 2 yıl geçer. Hatta gerçekten işi olan ve yeni seçilenle mutlaka görüşmesi gerekenler, bu anlamsız ziyaretler yüzünden bir türlü fırsat bulamaz! Herkes birbirini ziyaret ede dursun, Biz yerimizde saymaya, hatta daha da geri gitmeye devam ederiz. Bugünlük söyleyeceklerim bu kadar! NOKTA!
Ekleme Tarihi: 15 Ağustos 2024 - Perşembe

AHH ŞU ZİYARETLER!

Memlekette bu kadar iş güç varken, adına hayırlı olsun ziyareti denen şu ziyaretler bitmiyor arkadaş!

‘Başkanımız falanca başkanı seçilen Sayın kişiyi ziyaret ederek, hayırlı olsun dedi’

Adam iş yapacak, anlamsız ziyaretler yüzünden yerinden kımıldayamıyor.

Milletvekilimiz Sayın Başkanı ziyaret etti! Genel başkan yardımcımız ziyaret etti!

Ziyaretlerden sonra yazılan sayfalarca süslü basın açıklamaları, çarşaf çarşaf haberler!

Sanırsınız bu ziyaretlerden sonra tüm sorunlarımız bitti, refaha erdik!

Hadi bir işin çözümü için olsa anlarım da, alt tarafı hayırlı olsun ziyareti!

Kime ne faydası var, inanın yılardır anlamam!

Yeni belediye başkanı seçilir, başkana aylarca ziyaret bitmez. Yeni vali ya da kaymakam gelir, ziyaretler tam 1 yıl sürer. Oda başkanı, dernek başkanı, yönetim kurulu başkanı falan hepsi böyle! 8 ay sonrasına hayırlı olsun ziyareti için randevu verildiğini bilirim, inanın!

Çiçekler, çikolatalar, hediyeler gırla! Ziyaret edilen, sürekli çikolata yemekten kilo alır, o derece yani!

Ziyaretler biter, bu sefer iade-i ziyaretler başlar! Böyle böyle 2 yıl geçer.

Hatta gerçekten işi olan ve yeni seçilenle mutlaka görüşmesi gerekenler, bu anlamsız ziyaretler yüzünden bir türlü fırsat bulamaz!

Herkes birbirini ziyaret ede dursun, Biz yerimizde saymaya, hatta daha da geri gitmeye devam ederiz.

Bugünlük söyleyeceklerim bu kadar! NOKTA!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.