Alp ARBAK
Köşe Yazarı
Alp ARBAK
 

GÜNAH KEÇİSİ GAZETECİLER!

Birinin hoşuna gitmeyen bir durum olduğunu düşünün. Bu konuyu gazeteci olarak haber yapmadığınız zaman o kişi tarafından hemen; satılmış basın olarak ilan ediliyorsunuz! Ya da bir reklam aldınız. Reklam veren kişi ya da kuruluş tepki çeken bir kuruluşsa, hemen satılmış basın olarak yaftalanıyorsunuz. (Tek gelir kaynağımız reklam bu arada! Taş mı yiyeceğiz?) Size bunları söyleyenler geçmişte ne yaptığınızı, topluma faydalı olan haber ve yazılarınızı, haber ve yazılarınız sayesinde ortaya çıkan yolsuzluk ve tuhaflıkları, bu sayede engellediğiniz hortumcuları bilmez ya da işine gelmediği için bilmemezlikten gelir! Aslında bir de kendilerine baksalar ya!  Kendi menfaati için dile getirdiği konuları yazmadığınız zaman suçlu siz olursunuz! Diyorum ya biz gazeteciler günah keçileriyiz. Hayatım boyunca reklam veren hiç kimse bana ‘size reklam veriyoruz, bizim hakkımızda olumsuz haber yapmayın, yazı yazmayın’ demedi, diyemez! Yanlış olduğuna inandığımız herşeyi yazar, her konunun üzerine gideriz. Allah’a şükür, kalemimizi satın alacak güç daha anasından doğmadı! O yüzden kimse bizi başkalarıyla karıştırmasın, geçmişte dönüp ne yaptığımıza ve halen neler yazdığımıza baksın!
Ekleme Tarihi: 22 Ağustos 2024 - Perşembe

GÜNAH KEÇİSİ GAZETECİLER!

Birinin hoşuna gitmeyen bir durum olduğunu düşünün. Bu konuyu gazeteci olarak haber yapmadığınız zaman o kişi tarafından hemen; satılmış basın olarak ilan ediliyorsunuz!

Ya da bir reklam aldınız. Reklam veren kişi ya da kuruluş tepki çeken bir kuruluşsa, hemen satılmış basın olarak yaftalanıyorsunuz. (Tek gelir kaynağımız reklam bu arada! Taş mı yiyeceğiz?)

Size bunları söyleyenler geçmişte ne yaptığınızı, topluma faydalı olan haber ve yazılarınızı, haber ve yazılarınız sayesinde ortaya çıkan yolsuzluk ve tuhaflıkları, bu sayede engellediğiniz hortumcuları bilmez ya da işine gelmediği için bilmemezlikten gelir! Aslında bir de kendilerine baksalar ya! 

Kendi menfaati için dile getirdiği konuları yazmadığınız zaman suçlu siz olursunuz!

Diyorum ya biz gazeteciler günah keçileriyiz.

Hayatım boyunca reklam veren hiç kimse bana ‘size reklam veriyoruz, bizim hakkımızda olumsuz haber yapmayın, yazı yazmayın’ demedi, diyemez! Yanlış olduğuna inandığımız herşeyi yazar, her konunun üzerine gideriz.

Allah’a şükür, kalemimizi satın alacak güç daha anasından doğmadı!

O yüzden kimse bizi başkalarıyla karıştırmasın, geçmişte dönüp ne yaptığımıza ve halen neler yazdığımıza baksın!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Akdoğan Özgezgin
(22.08.2024 12:04 - #814)
Üretmeye devam. Kolaylıklar dilerim.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.