Alp ARBAK
Köşe Yazarı
Alp ARBAK
 

ÇUVALDIZI KENDİMİZE BATIRMAYI SEVMİYORUZ KARDEŞİM!

Bodrum’da eleştirilecek çok şey var, doğru! Eksiklerimiz çok. Ama birazda çuvaldızı kendimize batıralım mı? Adam gidiyor bomboş konteynerin yanına çöpünü bırakıyor. Onu gören diğerleri de aynı! Sonra aynı kişi fotoğraf çekip “çöpümüz toplanmıyor” diyor. Ama baksan konteyner bomboş, çevresi pislikten geçilmiyor! Plaja sabah erken saatte gittiğinizde çoğunlukla temiz olduğunu görüyorsunuz. Aynı plaja bir de akşamüstü gidin. Kumlara gömülmüş bebek bezi mi, çevredeki boş şişeler mi, kağıt mendil, plastik su şişesi mi, ne ararsanız var! Üstelik plajın hemen yanındaki çöp konteyneleri bomboş! Herif arabasıyla gidiyor, küllüğünü yolun ortasına döküyor. Dondurmayı yiyor boş paketi yola atıyor. Sonra aynı tip birkaç fotoğraf çekip “Bodrum pis” diyor! Benzer tipleri her yerde görebilirsiniz! Eleştirmek kolay da, dön bir kendine bak be kardeşim! Bodrum değil sen pissin, hem de leş gibisin. Sayende Bodrum’da kirleniyor! O yüzden batır o çuvaldızı kendine! Biraz acıtacak, ama yediğin haltları anlayacaksın! Nasıl? Tanıdık geldi değil mi? İşte o yüzden diyorum; Çuvaldızı kendimize batırmayı sevmiyoruz kardeşim!
Ekleme Tarihi: 05 Ağustos 2024 - Pazartesi

ÇUVALDIZI KENDİMİZE BATIRMAYI SEVMİYORUZ KARDEŞİM!

Bodrum’da eleştirilecek çok şey var, doğru! Eksiklerimiz çok. Ama birazda çuvaldızı kendimize batıralım mı?

Adam gidiyor bomboş konteynerin yanına çöpünü bırakıyor. Onu gören diğerleri de aynı! Sonra aynı kişi fotoğraf çekip “çöpümüz toplanmıyor” diyor. Ama baksan konteyner bomboş, çevresi pislikten geçilmiyor!

Plaja sabah erken saatte gittiğinizde çoğunlukla temiz olduğunu görüyorsunuz. Aynı plaja bir de akşamüstü gidin. Kumlara gömülmüş bebek bezi mi, çevredeki boş şişeler mi, kağıt mendil, plastik su şişesi mi, ne ararsanız var! Üstelik plajın hemen yanındaki çöp konteyneleri bomboş!

Herif arabasıyla gidiyor, küllüğünü yolun ortasına döküyor. Dondurmayı yiyor boş paketi yola atıyor. Sonra aynı tip birkaç fotoğraf çekip “Bodrum pis” diyor!

Benzer tipleri her yerde görebilirsiniz!

Eleştirmek kolay da, dön bir kendine bak be kardeşim!

Bodrum değil sen pissin, hem de leş gibisin. Sayende Bodrum’da kirleniyor!

O yüzden batır o çuvaldızı kendine! Biraz acıtacak, ama yediğin haltları anlayacaksın!

Nasıl? Tanıdık geldi değil mi?

İşte o yüzden diyorum; Çuvaldızı kendimize batırmayı sevmiyoruz kardeşim!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.