BU SİSTEMLE HAVUZ SUYUNU İÇEBİLİRSİNİZ!

Turgutreis’de faaliyet gösteren Deep Pool Şirketi’nin işletmecisi Çetin Halazoğlu,  havuz hijyeni ve filtrasyonu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Uyguladıkları sistemle klor, yosun temizleyici gibi hiçbir kimyasal kullanmadıklarını söyleyen Halazoğlu, sadece magnezyum kullanarak havuzun hijyenini, filtrasyonunu çok etkin ve sağlıklı bir şekilde sağladıklarını söyledi. MAGNEZYUM SAĞLIK KAYNAĞI Havuz kimyasallarının insan sağlığına zararlı olabileceğini ama magnezyumun vücuda sayısız yararı olduğunu belirten Çetin Halazoğlu; ‘sağlığımıza her zaman önem veriyoruz. Ama havuz kullanımında çok da dikkat etmiyoruz. Deep Pool olarak magnezyum kullanarak havuzun PH dengesini, hijyenini, yosunsuzluğu sağlıyoruz. Uygulamamızı tüm otel, site ve müstakil havuzlarda gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz çok memnun. Bu sayede rahatsız edici koku olmuyor. Havuz sonrası klordan arınmak için her seferinde duşa girmeye gerek olmuyor. Kimyasallar yüzünden vücudumuza herhangi bir sağlıksız etki olmuyor. Tam tersi magnezyum uyguladığımız havuzlara yarım saat girenler, günlük magnezyum ihtiyacının tamamını alabiliyor. Saçlara, deriye son derece yararlı oluyor. Ayrıca yoğunluk daha fazla olduğu için magnezyum kullanılan havuzlarda çocuklar daha rahat yüzme öğrenebiliyor’ dedi. SUSUZLUKTA HAVUZU DEPO OLARAK KULLANDIK Bodrum’un susuzluk sorununu hatırlatan Çetin Halazoğlu, magnezyumla hijyen ve filtrasyon uygulanan havuzların su deposu olarak kullanılabileceğini, geçtiğimiz zamanlarda uzun süre susuz kaldıklarını ve tüm sitenin havuz suyunu kullanma suyu olarak kullandığını söyledi. Halazoğlu ayrıca, bu uygulama sonrasında havuz suyunun içme suyu kalitesinde olduğunu da belirtti.
Ekleme Tarihi: 08.08.2024 - 11:37

BU SİSTEMLE HAVUZ SUYUNU İÇEBİLİRSİNİZ!

Türkiye’nin önemli havuz markalarından biri Deep Pool’un işletmecisi Çetin Halazoğlu, magnezyum kullanarak havuzları tüm kimyasal temizleyicilerden kurtardıklarını, bu sayede çok sağlıklı ve son derece hijyen havuzlara imza attıklarını söyledi.

Turgutreis’de faaliyet gösteren Deep Pool Şirketi’nin işletmecisi Çetin Halazoğlu,  havuz hijyeni ve filtrasyonu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Uyguladıkları sistemle klor, yosun temizleyici gibi hiçbir kimyasal kullanmadıklarını söyleyen Halazoğlu, sadece magnezyum kullanarak havuzun hijyenini, filtrasyonunu çok etkin ve sağlıklı bir şekilde sağladıklarını söyledi.

MAGNEZYUM SAĞLIK KAYNAĞI

Havuz kimyasallarının insan sağlığına zararlı olabileceğini ama magnezyumun vücuda sayısız yararı olduğunu belirten Çetin Halazoğlu; ‘sağlığımıza her zaman önem veriyoruz. Ama havuz kullanımında çok da dikkat etmiyoruz. Deep Pool olarak magnezyum kullanarak havuzun PH dengesini, hijyenini, yosunsuzluğu sağlıyoruz. Uygulamamızı tüm otel, site ve müstakil havuzlarda gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz çok memnun. Bu sayede rahatsız edici koku olmuyor. Havuz sonrası klordan arınmak için her seferinde duşa girmeye gerek olmuyor. Kimyasallar yüzünden vücudumuza herhangi bir sağlıksız etki olmuyor. Tam tersi magnezyum uyguladığımız havuzlara yarım saat girenler, günlük magnezyum ihtiyacının tamamını alabiliyor. Saçlara, deriye son derece yararlı oluyor. Ayrıca yoğunluk daha fazla olduğu için magnezyum kullanılan havuzlarda çocuklar daha rahat yüzme öğrenebiliyor’ dedi.

SUSUZLUKTA HAVUZU DEPO OLARAK KULLANDIK

Bodrum’un susuzluk sorununu hatırlatan Çetin Halazoğlu, magnezyumla hijyen ve filtrasyon uygulanan havuzların su deposu olarak kullanılabileceğini, geçtiğimiz zamanlarda uzun süre susuz kaldıklarını ve tüm sitenin havuz suyunu kullanma suyu olarak kullandığını söyledi. Halazoğlu ayrıca, bu uygulama sonrasında havuz suyunun içme suyu kalitesinde olduğunu da belirtti.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.