KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

GÜNDEM 11.07.2024 - 13:45, Güncelleme: 11.07.2024 - 13:47
 

KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (11 Temmuz 2024 Perşembe)
Bodrum, Fethiye ve Marmaris’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Bodrum Belediyesince Gündoğan’da dalgıçlar tarafından deniz dibinden 213 kilogram atık çıkarıldı. Bodrum'da  kıyılarda denize giremediklerini öne süren "Özgür Kıyılar Bodrum İnisiyatifi" üyesi bir grup, meydana havlu, şezlong ve plaj şemsiyesi koyarak tepkilerini dile getirdi. Bodrum’a, "Costa Fortuna" isimli kruvaziyerle 3 bin 175 turist geldi. Bodrumspor, Finansal teknoloji şirketi Sipay ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Bodrum FK’nın, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu boyunca Sipay Bodrum FK olarak adlandırılacağı belirtildi. Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı makamında ziyaret etti. Muğla Büyükşehir Belediyesi can dostlar için bugüne kadar piyasa değeri 6 Milyon TL olan 20 bin 217 kg kedi ve köpek maması üretti. Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclis Üyesi Bülent Sezgin getirildi. CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, ışıkları açma kapma eylemine destek veren Bodrum halkına ve tatilcilere teşekkür etti.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (11 Temmuz 2024 Perşembe)
  • Bodrum, Fethiye ve Marmaris’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
  • Bodrum Belediyesince Gündoğan’da dalgıçlar tarafından deniz dibinden 213 kilogram atık çıkarıldı.
  • Bodrum'da  kıyılarda denize giremediklerini öne süren "Özgür Kıyılar Bodrum İnisiyatifi" üyesi bir grup, meydana havlu, şezlong ve plaj şemsiyesi koyarak tepkilerini dile getirdi.
  • Bodrum’a, "Costa Fortuna" isimli kruvaziyerle 3 bin 175 turist geldi.
  • Bodrumspor, Finansal teknoloji şirketi Sipay ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Bodrum FK’nın, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu boyunca Sipay Bodrum FK olarak adlandırılacağı belirtildi.
  • Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı makamında ziyaret etti.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi can dostlar için bugüne kadar piyasa değeri 6 Milyon TL olan 20 bin 217 kg kedi ve köpek maması üretti.
  • Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclis Üyesi Bülent Sezgin getirildi.
  • CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, ışıkları açma kapma eylemine destek veren Bodrum halkına ve tatilcilere teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.