KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

YAŞAM 08.07.2024 - 15:06, Güncelleme: 08.07.2024 - 15:12
 

KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (08 Temmuz 2024 Pazartesi)
Bodrum’da kepçe ile çarpışan otomobilde hayatını kaybeden, Bodrum’un sevilen simalarından Mazlum Ali Kaplan, toprağa verildi. Bodrum’da evini ateşe verip kendisini su kuyusuna atan şahıs, tedavisi tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu yıl 21.’si düzenlenecek Gümüşlük Müzik Festivali, 10 Temmuz Çarşamba akşamı, Gümüşlük’te ki tarihi taş ocağında başlıyor. PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 6 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, Bodrum’da yakalanarak cezaevine gönderildi. Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı. Doğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Son olarak forma giydiği Sakaryaspor'da performansıyla dikkati çeken ve Süper Lig'in yeni takımı Bodrum FK'ye transfer olan Bulgar futbolcu Zdravko Dimitrov, yeni sezonun başlamasını heyecanla beklediğini söyledi. Milas’da kayıp olarak aranan 80 yaşındaki alzheimer hastası, jandarma ve AFAD ekiplerince sağ olarak bulundu. Onur Akın, Pinhani ve mahalli sanatçıların da konserler vereceği Dalaman Yaz Festivali başladı. Festival, 10 Temmuz'da sona erecek. Yatağan’da, yolda yürürken TIR'ın çarptığı 48 yaşında ki Ayşe Uygun, hayatını kaybetti. Fethiye’de tüp patlaması sonucu ağır yaralanan 83 yaşında ki doktor Ural Postalcı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (08 Temmuz 2024 Pazartesi)
  • Bodrum’da kepçe ile çarpışan otomobilde hayatını kaybeden, Bodrum’un sevilen simalarından Mazlum Ali Kaplan, toprağa verildi.
  • Bodrum’da evini ateşe verip kendisini su kuyusuna atan şahıs, tedavisi tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
  • Bu yıl 21.’si düzenlenecek Gümüşlük Müzik Festivali, 10 Temmuz Çarşamba akşamı, Gümüşlük’te ki tarihi taş ocağında başlıyor.
  • PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 6 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, Bodrum’da yakalanarak cezaevine gönderildi.
  • Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı. Doğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
  • Son olarak forma giydiği Sakaryaspor'da performansıyla dikkati çeken ve Süper Lig'in yeni takımı Bodrum FK'ye transfer olan Bulgar futbolcu Zdravko Dimitrov, yeni sezonun başlamasını heyecanla beklediğini söyledi.
  • Milas’da kayıp olarak aranan 80 yaşındaki alzheimer hastası, jandarma ve AFAD ekiplerince sağ olarak bulundu.
  • Onur Akın, Pinhani ve mahalli sanatçıların da konserler vereceği Dalaman Yaz Festivali başladı. Festival, 10 Temmuz'da sona erecek.
  • Yatağan’da, yolda yürürken TIR'ın çarptığı 48 yaşında ki Ayşe Uygun, hayatını kaybetti.
  • Fethiye’de tüp patlaması sonucu ağır yaralanan 83 yaşında ki doktor Ural Postalcı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.