SDF İNŞAAT’la Bodrum ve çevresinde son 24 saat! (16 Ekim 2024 Çarşamba)

GÜNDEM 16.10.2024 - 12:24, Güncelleme: 16.10.2024 - 12:24
 

SDF İNŞAAT’la Bodrum ve çevresinde son 24 saat! (16 Ekim 2024 Çarşamba)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
• Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Demirel, Veterinerlik İşleri müdürlüğüne atandı. Demirel 2019'dan beri Mali Hizmetler Müdürlüğü yapıyordu. • (MUSKİ) Genel Müdürlüğünün Bodrum Mumcular Mahallesinde başlattığı Atıksu Arıtma Tesisi kapasite artış projesinin yüzde 25’i tamamlandı. • Bodrum'da bir evde çıkan yangın itfaiye ve vatandaşların yoğun çabasıyla söndürüldü. Evde geniş çaplı maddi hasar oluştu. • Bodrum Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Bodrum Deniz Müzesi ve Mavi Ege Denizi Rotary Kulübü organizasyonuyla Görecek Adası’nda Bodrum Sualtı Parkı Projesi’nin 2. Etap Tanıtım Etkinliği gerçekleşti. • Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından temizlik ve kanal açma çalışmaları kapsamında yağmur suyu hatları ile mazgallar temizlenerek tazyikli suyla yıkanıyor. • Bodrum Sağlık Vakfı tarafından dördüncüsü düzenlenecek olan İyilik Şenliği, 19 Ekim'de Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. • Muğla açıklarında motor arızası yapan lastik bottaki 22 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.  
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;

Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Demirel, Veterinerlik İşleri müdürlüğüne atandı. Demirel 2019'dan beri Mali Hizmetler Müdürlüğü yapıyordu.

• (MUSKİ) Genel Müdürlüğünün Bodrum Mumcular Mahallesinde başlattığı Atıksu Arıtma Tesisi kapasite artış projesinin yüzde 25’i tamamlandı.

• Bodrum'da bir evde çıkan yangın itfaiye ve vatandaşların yoğun çabasıyla söndürüldü. Evde geniş çaplı maddi hasar oluştu.

Bodrum Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Bodrum Deniz Müzesi ve Mavi Ege Denizi Rotary Kulübü organizasyonuyla Görecek Adası’nda Bodrum Sualtı Parkı Projesi’nin 2. Etap Tanıtım Etkinliği gerçekleşti.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından temizlik ve kanal açma çalışmaları kapsamında yağmur suyu hatları ile mazgallar temizlenerek tazyikli suyla yıkanıyor.

Bodrum Sağlık Vakfı tarafından dördüncüsü düzenlenecek olan İyilik Şenliği, 19 Ekim'de Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

• Muğla açıklarında motor arızası yapan lastik bottaki 22 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.