SDF İNŞAAT’la Bodrum ve çevresinde son 24 saat! (15 Ekim 2024 Salı)

GÜNDEM 15.10.2024 - 13:10, Güncelleme: 14.10.2024 - 23:54
 

SDF İNŞAAT’la Bodrum ve çevresinde son 24 saat! (15 Ekim 2024 Salı)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Turizm Bakanlığı’nın Bodrum’da inşaat sezonunu 1 Kasım’a uzattığını açıkladı. Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı, ölümünün 51. yılı dolayısıyla Bodrum'da düzenlenen etkinlikte anıldı. Fransa'nın Muğla Fahri Konsolosluğu, Muğla Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen törenle Fidel Berber'e verildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi başlattığı ‘Muğla’nın Fidanları’ projesi ile öğrencileri ve bağışçıları bir araya getiriyor. Uygulamaya hazırlanan web sayfası üzerinden talepler alınarak başlandı. Bodrum Belediyesinin “Daha Yaşanabilir Bir Bodrum” misyonuyla paralel olarak Aras Kargo, Bodrum’da bulunan şubelerindeki şirket araçlarını elektrikliye çevirdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü okçuları 2024 Açık Hava Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Hazal Burun ve Emircan Haney’den oluşan mix takımla Türkiye şampiyonu oldu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin (MSKÜ) gelişmesine katkı sağlayan Sıtkı Davut Koçman, ölümünün 19. yılında düzenlenen etkinlikle anıldı. Marmaris'te çıkan bıçaklı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. Muğla'da göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Muğla açıklarında 9'u çocuk 48 düzensiz göçmen kurtarıldı, 48 düzensiz göçmen ile göçmen kaçakçısı olduğu değerlendirilen 4 kişi yakalandı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Turizm Bakanlığı’nın Bodrum’da inşaat sezonunu 1 Kasım’a uzattığını açıkladı.
  • Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı, ölümünün 51. yılı dolayısıyla Bodrum'da düzenlenen etkinlikte anıldı.
  • Fransa'nın Muğla Fahri Konsolosluğu, Muğla Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen törenle Fidel Berber'e verildi.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi başlattığı ‘Muğla’nın Fidanları’ projesi ile öğrencileri ve bağışçıları bir araya getiriyor. Uygulamaya hazırlanan web sayfası üzerinden talepler alınarak başlandı.
  • Bodrum Belediyesinin “Daha Yaşanabilir Bir Bodrum” misyonuyla paralel olarak Aras Kargo, Bodrum’da bulunan şubelerindeki şirket araçlarını elektrikliye çevirdi.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü okçuları 2024 Açık Hava Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Hazal Burun ve Emircan Haney’den oluşan mix takımla Türkiye şampiyonu oldu.
  • Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin (MSKÜ) gelişmesine katkı sağlayan Sıtkı Davut Koçman, ölümünün 19. yılında düzenlenen etkinlikle anıldı.
  • Marmaris'te çıkan bıçaklı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.
  • Muğla'da göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
  • Muğla açıklarında 9'u çocuk 48 düzensiz göçmen kurtarıldı, 48 düzensiz göçmen ile göçmen kaçakçısı olduğu değerlendirilen 4 kişi yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.