Bodrum ve çevresinde son 24 saat! (3 Ekim 2024 Perşembe)

GÜNDEM 03.10.2024 - 11:59, Güncelleme: 03.10.2024 - 11:59
 

Bodrum ve çevresinde son 24 saat! (3 Ekim 2024 Perşembe)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Güvercinlik’te kamyonetle araba çarpıştı, 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yalıkavak Değirmenler mevkiinde seyir halinde bir cip yandı. İtfaiye alevleri güçlükle söndürürken lüks cip kullanılamaz hale geldi. Muğla ve ilçelerinde, aranan kişilere yönelik gerçekleştirilen uygulamada 102 kişi yakalandı. Kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlüler, cezaevine teslim edildi. Aydın'ın Didim ilçesinde eski eşi Sibel Aygan'ı tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen kişi, Milas'ta yakalanarak tutuklandı. Muğla'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 12 şüpheli tutuklandı. Muğla Valiliği koordinesinde ve Muğla Vakfının destekleriyle hazırlanan, "Osmanlı Nüfus Defterlerinde Muğla" adlı kitabın tanıtımı yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, Fransa’da düzenlenen Nice İklim Zirvesi'ne (Nice Climate Summit 2024) konuşmacı olarak katıldı. Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları, 1 Ekim Salı günü Nurol Kültür Merkezinde sahnelenen Neşeli Gazino ile yeni sezona “merhaba” dedi. Bodrum Belediyesinin 2024 yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 03.10.2024 Perşembe günü (bugün) saat:14:00’de Konacık Herodot Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılacak.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Güvercinlik’te kamyonetle araba çarpıştı, 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.
  • Yalıkavak Değirmenler mevkiinde seyir halinde bir cip yandı. İtfaiye alevleri güçlükle söndürürken lüks cip kullanılamaz hale geldi.
  • Muğla ve ilçelerinde, aranan kişilere yönelik gerçekleştirilen uygulamada 102 kişi yakalandı. Kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlüler, cezaevine teslim edildi.
  • Aydın'ın Didim ilçesinde eski eşi Sibel Aygan'ı tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen kişi, Milas'ta yakalanarak tutuklandı.
  • Muğla'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 12 şüpheli tutuklandı.
  • Muğla Valiliği koordinesinde ve Muğla Vakfının destekleriyle hazırlanan, "Osmanlı Nüfus Defterlerinde Muğla" adlı kitabın tanıtımı yapıldı.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, Fransa’da düzenlenen Nice İklim Zirvesi'ne (Nice Climate Summit 2024) konuşmacı olarak katıldı.
  • Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları, 1 Ekim Salı günü Nurol Kültür Merkezinde sahnelenen Neşeli Gazino ile yeni sezona “merhaba” dedi.
  • Bodrum Belediyesinin 2024 yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 03.10.2024 Perşembe günü (bugün) saat:14:00’de Konacık Herodot Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.