BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (28 Ağustos 2024 Çarşamba)

GÜNDEM 28.08.2024 - 13:58, Güncelleme: 28.08.2024 - 13:58
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (28 Ağustos 2024 Çarşamba)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Bodrum Gölköy'de midibüsle çarpışan otomobildeki Ersan Akbay öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. AntHaven’la ilgili “Bodrum Belediyesi kamusal zarara sebep olan Yüksek rant hedefli projelerin ruhsatlarını iptal etmelidir” başlıklı bir basın açıklaması yapan TMMOB Bodrum İKK, “İnşaat projesine ve iskanına onay veren Bodrum Belediyesi Danıştay kararları doğrultusunda acilen verilen ruhsatları iptal etmelidir” dedi. Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Bodrum açıklarında lastik botta 19 düzensiz göçmen yakalandı. Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol takımı, Yenimahalle Belediyesi’ni 37-24 yenerek Süper Kupa’yı kazandı. Bodrum Belediye Başkanlığı ile hayırsever iş insanı Nazmi Canbaz arasında Turgutreis Bahçelievler’de yapılacak Anaokulu Projesi için protokol imzalandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi tüm geliri sokak hayvanları yararına kullanılacak müzayede düzenliyor. Müzayede bugün Bodrum Ramada Otel’de saat 19.00’da düzenlenecek. Muğla'da Menteşe Kadın Platformu üyesi bir grup, tartıştığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Senem K. cinayetini protesto etti.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Bodrum Gölköy'de midibüsle çarpışan otomobildeki Ersan Akbay öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.
  • AntHaven’la ilgili “ Bodrum Belediyesi kamusal zarara sebep olan Yüksek rant hedefli projelerin ruhsatlarını iptal etmelidir” başlıklı bir basın açıklaması yapan TMMOB Bodrum İKK, “İnşaat projesine ve iskanına onay veren Bodrum Belediyesi Danıştay kararları doğrultusunda acilen verilen ruhsatları iptal etmelidir” dedi.
  • Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Bodrum açıklarında lastik botta 19 düzensiz göçmen yakalandı.
  • Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol takımı, Yenimahalle Belediyesi’ni 37-24 yenerek Süper Kupa’yı kazandı.
  • Bodrum Belediye Başkanlığı ile hayırsever iş insanı Nazmi Canbaz arasında Turgutreis Bahçelievler’de yapılacak Anaokulu Projesi için protokol imzalandı.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi tüm geliri sokak hayvanları yararına kullanılacak müzayede düzenliyor. Müzayede bugün Bodrum Ramada Otel’de saat 19.00’da düzenlenecek.
  • Muğla'da Menteşe Kadın Platformu üyesi bir grup, tartıştığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Senem K. cinayetini protesto etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.