BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (26 Ağustos 2024 Pazartesi)

GÜNDEM 26.08.2024 - 11:03, Güncelleme: 26.08.2024 - 11:04
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (26 Ağustos 2024 Pazartesi)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Halk plajında yer kavgası çıktı. Havaya ateş açıldı, bıçaklar çekildi. 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Soruşturma devam ediyor. CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları başkanı Çetin Avcı oldu. Avcı 361 oy alırken, diğer aday Ferhat Ceyhan 216 oy aldı. Türkbükü’nde Turizm Bakanlığı’na bağlı 77 dönümlük orman alanı, orman statüsü kaldırılarak turizm imarına açıldı. Limak Filarmoni Orkestrası’nın dün Bodrum’da verdiği konser, bir grup vatandaş tarafından protesto edildi. Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Konyaspor maçı sonrasında, "İyi etüt ettik, doğru kapattık ve doğru çıkışlar yaptık. Neticede zor bir maçı 3-1 kazanmayı bildi oyuncularım, hepsini tebrik ediyorum." dedi. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin talimatı ile başlatılan temizlik seferberliği, Torba genelinde farklı müdürlüklerden 108 personel ve 16 araç ile kapsamlı olarak yapıldı. Bodrum'da Türkbükü-Didim açıklarında avlanan amatör balıkçılar, 2,5 metre uzunluğunda, 376 kg'lik dev orkinos avladı Marmaris, Dalaman ve Datça ilçelerinde 50 düzensiz göçmen kurtarıldı, 76 göçmen yakalandı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Halk plajında yer kavgası çıktı. Havaya ateş açıldı, bıçaklar çekildi. 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Soruşturma devam ediyor.
  • CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları başkanı Çetin Avcı oldu. Avcı 361 oy alırken, diğer aday Ferhat Ceyhan 216 oy aldı.
  • Türkbükü’nde Turizm Bakanlığı’na bağlı 77 dönümlük orman alanı, orman statüsü kaldırılarak turizm imarına açıldı.
  • Limak Filarmoni Orkestrası’nın dün Bodrum’da verdiği konser, bir grup vatandaş tarafından protesto edildi.
  • Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Konyaspor maçı sonrasında, "İyi etüt ettik, doğru kapattık ve doğru çıkışlar yaptık. Neticede zor bir maçı 3-1 kazanmayı bildi oyuncularım, hepsini tebrik ediyorum." dedi.
  • Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin talimatı ile başlatılan temizlik seferberliği, Torba genelinde farklı müdürlüklerden 108 personel ve 16 araç ile kapsamlı olarak yapıldı.
  • Bodrum'da Türkbükü-Didim açıklarında avlanan amatör balıkçılar, 2,5 metre uzunluğunda, 376 kg'lik dev orkinos avladı
  • Marmaris, Dalaman ve Datça ilçelerinde 50 düzensiz göçmen kurtarıldı, 76 göçmen yakalandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.