BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (17 Ağustos 2024 Cumartesi)

GÜNDEM 17.08.2024 - 14:57, Güncelleme: 17.08.2024 - 14:57
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (17 Ağustos 2024 Cumartesi)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Bodrum’un sevilen itfaiye erlerinden 36 yaşındaki evli 2 çocuk babası Hasan Demirtaş, kendini asarak, hayatına son verdi. Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayata veda eden ve tüm Bodrum’u üzüntüye boğan 15 yaşındaki Şafak Şenkan, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Milas Beçin bölgesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle güçlükle kontrol altına alınabildi. İslamhaneleri’nde çıkan, kuru otlar ve rüzgar nedeniyle bir anda büyüyen yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Süper Lig’in ilk maçında Gaziantep FK'ye 1-0 mağlup olan Sipay Bodrum FK, ligin 2. haftasında 19 Ağustos Pazartesi günü İkas Eyüpspor'a konuk olacak. Hedef galibiyet. Muğla Büyükşehir Belediyesi “Dikkat Aile Var” ve “Gülümseten Hatıralar” Tiyatro oyunlarını 10 ilçede Muğlalı sanatseverlerle buluşturdu. Oyunlar büyük ilgi gördü.. Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde 349 bin 847 metrekare olan yeşil alan miktarının 770 bin 981 metrekareye çıkarıldığını açıkladı. Bodrum Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, olası afet durumlarına karşı vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla Muğla İl Afet ve Acil Durum Yönetim Müdürlüğü (AFAD) kapsamlı eğitim programına katıldı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Bodrum’un sevilen itfaiye erlerinden 36 yaşındaki evli 2 çocuk babası Hasan Demirtaş, kendini asarak, hayatına son verdi.
  • Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayata veda eden ve tüm Bodrum’u üzüntüye boğan 15 yaşındaki Şafak Şenkan, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
  • Milas Beçin bölgesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle güçlükle kontrol altına alınabildi.
  • İslamhaneleri’nde çıkan, kuru otlar ve rüzgar nedeniyle bir anda büyüyen yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü.
  • Süper Lig’in ilk maçında Gaziantep FK'ye 1-0 mağlup olan Sipay Bodrum FK, ligin 2. haftasında 19 Ağustos Pazartesi günü İkas Eyüpspor'a konuk olacak. Hedef galibiyet.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi “Dikkat Aile Var” ve “Gülümseten Hatıralar” Tiyatro oyunlarını 10 ilçede Muğlalı sanatseverlerle buluşturdu. Oyunlar büyük ilgi gördü..
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde 349 bin 847 metrekare olan yeşil alan miktarının 770 bin 981 metrekareye çıkarıldığını açıkladı.
  • Bodrum Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, olası afet durumlarına karşı vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla Muğla İl Afet ve Acil Durum Yönetim Müdürlüğü (AFAD) kapsamlı eğitim programına katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.