BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (3 Ağustos 2024 Cumartesi)

03.08.2024 - 13:37, Güncelleme: 03.08.2024 - 13:37
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (3 Ağustos 2024 Cumartesi)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Bir süre önce hasta yakını tarafından darbedilerek kalp krizi geçiren ve yoğun bakımda tedavi altında olan Doktor Mustafa Hürkal Tezvar’ın durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Bodrum’da itfaiye hizmet binasının temeli törenle atıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli atılan itfaiye hizmet binası üç kattan oluşurken 1433 metrekare inşaat alanına sahip ve çatısında 86 KW güneş enerji santrali bulunuyor. Bodrum-Milas kara yolu Kaynar mevkiinde akşam saatlerinde oluşan araç yoğunluğu nedeniyle trafik durma noktasına geldi. İlçeye son 24 saatte yaklaşık 20 bin aracın giriş yaptığı öğrenildi. Bodrum ve Marmaris’te denizde mahsur kalan 53 düzensiz göçmen kurtarıldı. Bodrum’da düzenlenen organizasyonda ABD'li ünlü aktris Sharon Stone'a, "Uluslararası İkon Ödülü" verildi. Bodrum İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Muğla Valisi İdris Akbıyık ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı ziyaret etti. Yalıkavak’ta bitkin halde sahile vuran Akdeniz foku, bir süre sonra kıyıda telef oldu. Ortaca’da çıkan orman yangınında, yaklaşık 2 hektar ormanlık alan zarar gördü.. Fethiye’de bir işletmede 8 bin 664 şişe bandrolsüz içki ele geçirildi. İçkilere el konuldu.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Bir süre önce hasta yakını tarafından darbedilerek kalp krizi geçiren ve yoğun bakımda tedavi altında olan Doktor Mustafa Hürkal Tezvar’ın durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
  • Bodrum’da itfaiye hizmet binasının temeli törenle atıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli atılan itfaiye hizmet binası üç kattan oluşurken 1433 metrekare inşaat alanına sahip ve çatısında 86 KW güneş enerji santrali bulunuyor.
  • Bodrum-Milas kara yolu Kaynar mevkiinde akşam saatlerinde oluşan araç yoğunluğu nedeniyle trafik durma noktasına geldi. İlçeye son 24 saatte yaklaşık 20 bin aracın giriş yaptığı öğrenildi.
  • Bodrum ve Marmaris’te denizde mahsur kalan 53 düzensiz göçmen kurtarıldı.
  • Bodrum’da düzenlenen organizasyonda ABD'li ünlü aktris Sharon Stone'a, "Uluslararası İkon Ödülü" verildi.
  • Bodrum İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Muğla Valisi İdris Akbıyık ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı ziyaret etti.
  • Yalıkavak’ta bitkin halde sahile vuran Akdeniz foku, bir süre sonra kıyıda telef oldu.
  • Ortaca’da çıkan orman yangınında, yaklaşık 2 hektar ormanlık alan zarar gördü..
  • Fethiye’de bir işletmede 8 bin 664 şişe bandrolsüz içki ele geçirildi. İçkilere el konuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.