BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (KISA KISA…)

YAŞAM 31.07.2024 - 13:48, Güncelleme: 31.07.2024 - 13:48
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (KISA KISA…)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (31 Temmuz 2024 Çarşamba)
Bodrum’da aile sağlığı merkezinde görevli doktora şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alınan E.S. tutuklandı, kardeşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Gümbet’te yerleşim yeri yakınındaki otluk alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, Bodrum'da deniz suyu arıtması için açılacak su kuyularının yer altı su kaynaklarını tehlikeye sokacağını iddia etti. Sipay Bodrum FK, hazırlık maçında karşılaştığı Manisa FK'yı Kenan Özer (2) ve Gökdeniz Bayraktar’ın golleriyle 3-1 mağlup etti. Muğla ve ilçeleri açıklarında 102 düzensiz göçmen yakalandı, 86 göçmen kurtarıldı. Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından her yıl temmuz ayında yapılan lavanta hasadı bu yıl Gençlik Tarım Kampı misafir öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. TBMM Genel Kurulu’nda kira artışları ve yoksulluk hakkında konuşma yapan CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, “Araştırmalara göre, kira bedeli en yüksek olan iller sırasıyla Muğla, İstanbul, İzmir ve Çanakkale” dedi. Dünyaca ünlü F1 pilotu İngiliz Lewis Hamilton, Bodrum’da tatil yapıyor. Milas Dörttepe’de çıkan ve söndürülen yangında, yaklaşık 2 hektar makilik ve ormanlık alan zarar gördü.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (31 Temmuz 2024 Çarşamba)
  • Bodrum’da aile sağlığı merkezinde görevli doktora şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alınan E.S. tutuklandı, kardeşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
  • Gümbet’te yerleşim yeri yakınındaki otluk alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü.
  • Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, Bodrum'da deniz suyu arıtması için açılacak su kuyularının yer altı su kaynaklarını tehlikeye sokacağını iddia etti.
  • Sipay Bodrum FK, hazırlık maçında karşılaştığı Manisa FK'yı Kenan Özer (2) ve Gökdeniz Bayraktar’ın golleriyle 3-1 mağlup etti.
  • Muğla ve ilçeleri açıklarında 102 düzensiz göçmen yakalandı, 86 göçmen kurtarıldı.
  • Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından her yıl temmuz ayında yapılan lavanta hasadı bu yıl Gençlik Tarım Kampı misafir öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.
  • TBMM Genel Kurulu’nda kira artışları ve yoksulluk hakkında konuşma yapan CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, “Araştırmalara göre, kira bedeli en yüksek olan iller sırasıyla Muğla, İstanbul, İzmir ve Çanakkale” dedi.
  • Dünyaca ünlü F1 pilotu İngiliz Lewis Hamilton, Bodrum’da tatil yapıyor.
  • Milas Dörttepe’de çıkan ve söndürülen yangında, yaklaşık 2 hektar makilik ve ormanlık alan zarar gördü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.