BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (KISA KISA…)

30.07.2024 - 14:54, Güncelleme: 30.07.2024 - 14:54
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (KISA KISA…)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (30 Temmuz 2024 Salı)
Dr. Mustafa Hürkal Tezvar'ın görevi başında şiddete maruz kalarak hastanelik olup yoğun bakıma alınması protesto edildi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ile Muğla Tabip Odası, Muğla Aile Hekimleri Derneği, Muğla Aile Sağlığı Çalışanları Derneği, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası ve Genel Sağlık İş Sendikasının da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, olayın meydana geldiği Aile Sağlığı Merkezi önünde bir araya gelerek açıklamalar yaptı ve olayı protesto etti. Doktora saldırı olayıyla ilgili Muğla Valiliğinden yapılan açıklamada, doktorun yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü, olaya ilişkin gözaltına alınan şüpheliler E.S. ve Ö.S.A'nın de sevk edildikleri adliyede işlemlerinin devam ettiği bildirildi. Bodrum Belediyesi'nin 2024 yılı Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 01.08.2024 Perşembe günü saat:14:00’de Herodot Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek. Ortakent’te alkollü bir sürücü, yol çıkışnda elektrikli bisiklete çarptı. Bisiklet sürücüsü yaralandı. Bodrum açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 29 düzensiz göçmen kurtarıldı, 18 göçmen ise yakalandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum-Mumcular yolunda başlatılan çalışmalar tamamlandı. Böylelikle 2 bin 700 metre sıcak asfalt uygulaması, bin 400 metre içme suyu imalatı ile üstyapı ve kaldırım çalışmaları da tamamlandı. Fethiye’de, 15 yaşındaki Asım Bulut Ertürk'ün kullandığı motosiklet, otomobille çarpıştı. Kazada Ertürk hayatını kaybetti. Milas’ta dün akşam saatlerinde başlayan orman yangını, havadan ve karadan gerçekleştirilen müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı. Milas’ta bir çiftlikte zehirlendikleri tahmin edilen 30 koyunun telef olmasına ilişkin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü inceleme başlattı. Muğla ve ilçelerinde aranan kişilere yönelik uygulamada çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 93 hükümlü ve şüpheli yakalandı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (30 Temmuz 2024 Salı)
  • Dr. Mustafa Hürkal Tezvar'ın görevi başında şiddete maruz kalarak hastanelik olup yoğun bakıma alınması protesto edildi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ile Muğla Tabip Odası, Muğla Aile Hekimleri Derneği, Muğla Aile Sağlığı Çalışanları Derneği, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası ve Genel Sağlık İş Sendikasının da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, olayın meydana geldiği Aile Sağlığı Merkezi önünde bir araya gelerek açıklamalar yaptı ve olayı protesto etti.
  • Doktora saldırı olayıyla ilgili Muğla Valiliğinden yapılan açıklamada, doktorun yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü, olaya ilişkin gözaltına alınan şüpheliler E.S. ve Ö.S.A'nın de sevk edildikleri adliyede işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
  • Bodrum Belediyesi'nin 2024 yılı Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 01.08.2024 Perşembe günü saat:14:00’de Herodot Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.
  • Ortakent’te alkollü bir sürücü, yol çıkışnda elektrikli bisiklete çarptı. Bisiklet sürücüsü yaralandı.
  • Bodrum açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 29 düzensiz göçmen kurtarıldı, 18 göçmen ise yakalandı.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum-Mumcular yolunda başlatılan çalışmalar tamamlandı. Böylelikle 2 bin 700 metre sıcak asfalt uygulaması, bin 400 metre içme suyu imalatı ile üstyapı ve kaldırım çalışmaları da tamamlandı.
  • Fethiye’de, 15 yaşındaki Asım Bulut Ertürk'ün kullandığı motosiklet, otomobille çarpıştı. Kazada Ertürk hayatını kaybetti.
  • Milas’ta dün akşam saatlerinde başlayan orman yangını, havadan ve karadan gerçekleştirilen müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı.
  • Milas’ta bir çiftlikte zehirlendikleri tahmin edilen 30 koyunun telef olmasına ilişkin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü inceleme başlattı.
  • Muğla ve ilçelerinde aranan kişilere yönelik uygulamada çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 93 hükümlü ve şüpheli yakalandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.