Arif Yılmaz’ı kaybettik!

GÜNDEM 26.07.2024 - 11:05, Güncelleme: 26.07.2024 - 11:05
 

Arif Yılmaz’ı kaybettik!

Bodrum Kent Konseyi başkanı, Bodrum’un sevilen simalarından Arif Yılmaz, bugün vefat etti. Yılmaz uzun süredir pankreas kanseriyle savaşıyordu
Pankreas kanseri olan Bodrum Kent Konseyi başkanı Arif Yılmaz, bir kaç gün önce yoğun bakıma alınmıştı. Yıllarca Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeliği yapan Arif Yılmaz 2019 yılından bu yana Bodrum Kent Konseyi başkanlığını yürütmekteydi. Yılmaz çevre ve denizlerimizin korunması için ömrünü adamış bir aktivist olarak tanınmaktaydı. Arif Yılmaz için Pazar günü Heredot Kültür Merkezi’nde bir uğurlama töreni yapılacak. Yılmaz daha sonra Bitez Adliye Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bitez Mezarlığı’nda sonsuzluğa uğurlanacak. Haber Bodrum olarak çok sevdiğimiz Arif Yılmaz’a Allah’tan rahmet, yakınları ve tüm Bodrum’a başsağlığı dileriz.
Bodrum Kent Konseyi başkanı, Bodrum’un sevilen simalarından Arif Yılmaz, bugün vefat etti. Yılmaz uzun süredir pankreas kanseriyle savaşıyordu

Pankreas kanseri olan Bodrum Kent Konseyi başkanı Arif Yılmaz, bir kaç gün önce yoğun bakıma alınmıştı.

Yıllarca Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeliği yapan Arif Yılmaz 2019 yılından bu yana Bodrum Kent Konseyi başkanlığını yürütmekteydi. Yılmaz çevre ve denizlerimizin korunması için ömrünü adamış bir aktivist olarak tanınmaktaydı.

Arif Yılmaz için Pazar günü Heredot Kültür Merkezi’nde bir uğurlama töreni yapılacak. Yılmaz daha sonra Bitez Adliye Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bitez Mezarlığı’nda sonsuzluğa uğurlanacak.

Haber Bodrum olarak çok sevdiğimiz Arif Yılmaz’a Allah’tan rahmet, yakınları ve tüm Bodrum’a başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.