BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (KISA KISA…)

YAŞAM 24.07.2024 - 15:50, Güncelleme: 24.07.2024 - 15:50
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (KISA KISA…)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (24 Temmuz 2024 Çarşamba)
Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Jandarma Abussamet Kılınç'ın kullandığı otomobil, Milas-Yatağan kara yolunda kontrolden çıktı, bir eve çarparak devrildi. Kazada Kılınç hayatını kaybetti. Gümbet Ayşe Gülsevim–Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi ve Bitez Gülsevim-Rüştü Kaynak Camisi’ni yaptıran 89 yaşındaki hayırsever Gülsevim Kaynak hayatını kaybetti. Hayırsever kendi adını taşıyan camiden uğurlandı. Pankreas kanseri tedavisi gören Bodrum Kent Konseyi başkanı Arif Yılmaz, yoğun bakıma alındı. Haber Bodrum olarak Arif Yılmaz'a acil şifalar diliyoruz. Turgutreis’de, metan gazından etkilenip terfi merkezine düşen 38 yaşındaki Mehmet Nuri Baştuğ adlı işçi hayatını kaybetti. Yalıkavak’ta havuza düşerek boğulma tehlikesi geçiren 1 yaşındaki Ali Aydın N adlı bebek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bodrum’a iki ayrı kruvaziyerle 4 bin 520 yolcu geldi. Sipay Bodrum FK, geçen sezon Metz'de forma giyen 31 yaşındaki defans oyuncusu Christophe Herelle'yi renklerine bağladığını duyurdu. Bodrum Belediyesi tarafından “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla düzenlenen Deniz Dibi Temizliğinin on birinci etabı Torba sahilinde gerçekleşti. Çalışmada 93 kg atık çıkarıldı. Bodrum Belediyesi, üniversite tercihi yapacak adaylara “ücretsiz” tercih danışmanlık hizmeti sunuyor. 25 Temmuz- 2 Ağustos arasında sunulacak hizmet, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi ile Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Muğla Büyükşehir Belediyesi “İdil BİRET” müzik festivali ile Fethiye ve Marmaris’te sanatseverlere unutulmaz iki gece yaşattı. Milas’ta Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın (38) hayatını kaybettiği kazada yaralanan ve taburcu edildikten sonra gözaltına alınan motosiklet sürücüsü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Muğla ve ilçelerinde aranan kişilere yönelik uygulamada, çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 82 şüpheli yakalandı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (24 Temmuz 2024 Çarşamba)
  • Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Jandarma Abussamet Kılınç'ın kullandığı otomobil, Milas-Yatağan kara yolunda kontrolden çıktı, bir eve çarparak devrildi. Kazada Kılınç hayatını kaybetti.
  • Gümbet Ayşe Gülsevim–Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi ve Bitez Gülsevim-Rüştü Kaynak Camisi’ni yaptıran 89 yaşındaki hayırsever Gülsevim Kaynak hayatını kaybetti. Hayırsever kendi adını taşıyan camiden uğurlandı.
  • Pankreas kanseri tedavisi gören Bodrum Kent Konseyi başkanı Arif Yılmaz, yoğun bakıma alındı. Haber Bodrum olarak Arif Yılmaz'a acil şifalar diliyoruz.
  • Turgutreis’de, metan gazından etkilenip terfi merkezine düşen 38 yaşındaki Mehmet Nuri Baştuğ adlı işçi hayatını kaybetti.
  • Yalıkavak’ta havuza düşerek boğulma tehlikesi geçiren 1 yaşındaki Ali Aydın N adlı bebek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
  • Bodrum’a iki ayrı kruvaziyerle 4 bin 520 yolcu geldi.
  • Sipay Bodrum FK, geçen sezon Metz'de forma giyen 31 yaşındaki defans oyuncusu Christophe Herelle'yi renklerine bağladığını duyurdu.
  • Bodrum Belediyesi tarafından “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla düzenlenen Deniz Dibi Temizliğinin on birinci etabı Torba sahilinde gerçekleşti. Çalışmada 93 kg atık çıkarıldı.
  • Bodrum Belediyesi, üniversite tercihi yapacak adaylara “ücretsiz” tercih danışmanlık hizmeti sunuyor. 25 Temmuz- 2 Ağustos arasında sunulacak hizmet, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi ile Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi “İdil BİRET” müzik festivali ile Fethiye ve Marmaris’te sanatseverlere unutulmaz iki gece yaşattı.
  • Milas’ta Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın (38) hayatını kaybettiği kazada yaralanan ve taburcu edildikten sonra gözaltına alınan motosiklet sürücüsü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
  • Muğla ve ilçelerinde aranan kişilere yönelik uygulamada, çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 82 şüpheli yakalandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.