KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

GÜNDEM 16.07.2024 - 20:29, Güncelleme: 16.07.2024 - 20:30
 

KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (16 Temmuz 2024 Salı)
Bodrum Konacık’da, otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 14 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bodrum’da seyir halindeki servis minibüsü yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayda herhangi bir yaralanma olmadı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras “100 Günde Neler Yapılabilir” tanıtım töreni ile 31 Mart yerel seçimlerinden sonra yapılan hizmet ve gerçekleştirilen projeleri anlattı. İngiliz The Guardian gazetesi, 13 Temmuz 2024 tarihinde Bodrum turizmini tanıtmayı amaçlayan "Bodrum: Sonsuz Maviliklerin Ülkesi" adlı özel bir ek yayınladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin orman köylerine dağıttığı yangına ilk müdahale tankerleri, Milas ve Seydikemer’de çıkan iki yangında kullanılarak yangınların büyümesi engellendi.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (16 Temmuz 2024 Salı)
  • Bodrum Konacık’da, otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 14 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
  • Bodrum’da seyir halindeki servis minibüsü yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayda herhangi bir yaralanma olmadı.
  • Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras “100 Günde Neler Yapılabilir” tanıtım töreni ile 31 Mart yerel seçimlerinden sonra yapılan hizmet ve gerçekleştirilen projeleri anlattı.
  • İngiliz The Guardian gazetesi, 13 Temmuz 2024 tarihinde Bodrum turizmini tanıtmayı amaçlayan "Bodrum: Sonsuz Maviliklerin Ülkesi" adlı özel bir ek yayınladı.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin orman köylerine dağıttığı yangına ilk müdahale tankerleri, Milas ve Seydikemer’de çıkan iki yangında kullanılarak yangınların büyümesi engellendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.