KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

GÜNDEM 13.07.2024 - 13:53, Güncelleme: 13.07.2024 - 13:57
 

KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (13 Temmuz 2024 Cumartesi)
Muğla'nın Ula ilçesinde tur otobüsünün freni boşaldığı iddia edilen kaza sonucunda 1 çocuk hayatını kaybetti, 3'ü ağır 33 kişi yaralandı. Bodrum'da denizde fenalaşan iş insanı, 64 yaşındaki Çetin Özataç, hayatını kaybetti. Bodrum Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, TÜRSAB ve BODER başkanları ulusal basın ve sosyal medyada sistematik bir şekilde Bodrum çok pahalı imajı yaratılmaya çalışıldığına dikkat çeken ortak bir açıklama yaptı. Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat maçları Bodrum’da oynayacaklarını, stadın büyük bölümünün hazır olduğunu söyledi. MUSKİ’den yapılan açıklamada Gündoğan Küçükbük Mahallesinde yapılan çalışmayla bölgede uzun zamandır var olan koku ve sinek probleminin önüne geçildiği belirtildi. Fethiye’de iki otomobilin çarpışması sonucu Zeki Esgin adlı kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Muğla Valisi İdris Akbıyık, son iki ayda organize suç örgütlerine yönelik 3 operasyon düzenlendiğini, 3 çetenin çökertildiğini ve yakalanan 42 kişiden 21'inin tutuklandığını bildirdi.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (13 Temmuz 2024 Cumartesi)
  • Muğla'nın Ula ilçesinde tur otobüsünün freni boşaldığı iddia edilen kaza sonucunda 1 çocuk hayatını kaybetti, 3'ü ağır 33 kişi yaralandı.
  • Bodrum'da denizde fenalaşan iş insanı, 64 yaşındaki Çetin Özataç, hayatını kaybetti.
  • Bodrum Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, TÜRSAB ve BODER başkanları ulusal basın ve sosyal medyada sistematik bir şekilde Bodrum çok pahalı imajı yaratılmaya çalışıldığına dikkat çeken ortak bir açıklama yaptı.
  • Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat maçları Bodrum’da oynayacaklarını, stadın büyük bölümünün hazır olduğunu söyledi.
  • MUSKİ’den yapılan açıklamada Gündoğan Küçükbük Mahallesinde yapılan çalışmayla bölgede uzun zamandır var olan koku ve sinek probleminin önüne geçildiği belirtildi.
  • Fethiye’de iki otomobilin çarpışması sonucu Zeki Esgin adlı kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
  • Muğla Valisi İdris Akbıyık, son iki ayda organize suç örgütlerine yönelik 3 operasyon düzenlendiğini, 3 çetenin çökertildiğini ve yakalanan 42 kişiden 21'inin tutuklandığını bildirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.