KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

GÜNDEM 09.07.2024 - 18:42, Güncelleme: 09.07.2024 - 18:44
 

KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (09 Temmuz 2024 Salı)
Bodrum Pınarlıbelen Mahallesi Etrim ve Kaklık mevkisinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale edildi. Yangın kontrol altına alındı. Bodrum Belediyesi’nde çeşitli görevlendirmeler yapıldı. Başkan Tamer Mandalinci'nin talimatıyla, Bilgi İşlem Müdür Vekili Serhat Kaan Yorga yerine Bilgi İşlem Müdürlüğünde görevli Serkan Akalan, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Durmuş Turkan yerine Kadın ve Aile Hizmetler Müdür Vekili Gülizar Gökçakır, Kadın ve Aile Hizmetler Müdür Vekili Gülizar Gökçakır'ın yerine,  Kadın ve Aile Hizmetler Müdürlüğünde görevli Kezban Gözde Çakıroğlu, Tarımsal Hizmetler Müdür Vekili Mehmet Ali Bahar'ın yerine, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünde görevli Ercan Pehlivan görevlendirildi. Ortakent Yalıkavak yolunda işletmesi bulunan esnaf, yol yapım çalışmalarında halen sona gelinmemesi üzerine bir basın açıklaması yaparak yaşadıkları sorunlar hakkında mağduriyetlerini anlattı. Bodrum’da annesini boğazını bıçaklayarak öldüren 16 yaşındaki D.D. için iddianame hazırlanarak 24 yıl hapis cezası istendi. Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alan süperstar Ajda Pekkan, tüm biletleri tüketen hayranlarına uzun süre unutamayacakları bir konser verdi. Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Kadın Kolları İl Kongresi sonrası, yeni dönem başkanı Sema Gençoğlu oldu. Milas Ören Alatepe mevkiinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12.11'de merkez üssü Marmaris olan 4,4 büyüklüğünde deprem oldu. Depremde bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi. Dalaman’da denize giren 26 yaşındaki Alperen Kıvrak, boğularak yaşamını kaybetti. Muğla Büyükşehir Belediyesi şiddet ve tacize karşı kurumsal yaklaşımını ortaya koymak amacıyla “Şiddete Karşı Tutum Belgesi”ni imzaladı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (09 Temmuz 2024 Salı)
  • Bodrum Pınarlıbelen Mahallesi Etrim ve Kaklık mevkisinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale edildi. Yangın kontrol altına alındı.
  • Bodrum Belediyesi’nde çeşitli görevlendirmeler yapıldı. Başkan Tamer Mandalinci'nin talimatıyla, Bilgi İşlem Müdür Vekili Serhat Kaan Yorga yerine Bilgi İşlem Müdürlüğünde görevli Serkan Akalan, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Durmuş Turkan yerine Kadın ve Aile Hizmetler Müdür Vekili Gülizar Gökçakır, Kadın ve Aile Hizmetler Müdür Vekili Gülizar Gökçakır'ın yerine,  Kadın ve Aile Hizmetler Müdürlüğünde görevli Kezban Gözde Çakıroğlu, Tarımsal Hizmetler Müdür Vekili Mehmet Ali Bahar'ın yerine, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünde görevli Ercan Pehlivan görevlendirildi.
  • Ortakent Yalıkavak yolunda işletmesi bulunan esnaf, yol yapım çalışmalarında halen sona gelinmemesi üzerine bir basın açıklaması yaparak yaşadıkları sorunlar hakkında mağduriyetlerini anlattı.
  • Bodrum’da annesini boğazını bıçaklayarak öldüren 16 yaşındaki D.D. için iddianame hazırlanarak 24 yıl hapis cezası istendi.
  • Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alan süperstar Ajda Pekkan, tüm biletleri tüketen hayranlarına uzun süre unutamayacakları bir konser verdi.
  • Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Kadın Kolları İl Kongresi sonrası, yeni dönem başkanı Sema Gençoğlu oldu.
  • Milas Ören Alatepe mevkiinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.
  • AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12.11'de merkez üssü Marmaris olan 4,4 büyüklüğünde deprem oldu. Depremde bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.
  • Dalaman’da denize giren 26 yaşındaki Alperen Kıvrak, boğularak yaşamını kaybetti.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi şiddet ve tacize karşı kurumsal yaklaşımını ortaya koymak amacıyla “Şiddete Karşı Tutum Belgesi”ni imzaladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.