KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

GÜNDEM 06.07.2024 - 14:48, Güncelleme: 06.07.2024 - 14:48
 

KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (06 Temmuz 2024 Cumartesi)
Bodrum’da lüks minibüslerle göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Bodrum’da polis ekiplerince yapılan denetimlerde korsan taksicilik yapan 150 kişiye ceza kesildi, araçları 2 ay trafikten men edildi. Tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen Bodrum FK'nin teknik direktörü İsmet Taşdemir, istikrar ve güvenin kendileri için çok önemli olduğunu, ligde kalıcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bodrum açıklarında Sahil Güvenlik Botu tarafından durdurulan bir yelkenli tekne içerisinde 22'si çocuk 68 düzensiz göçmen ile 4 göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak HPV Aşısı, ekonomik yoksunluk içinde bulunduğu için sosyal yardım alan ailelerin ve yüzde 40 üzeri engelli raporu bulunan 9-26 yaş aralığındaki kız çocuklarına ve kadınlara yapılacak. Menteşe Kuyucak Mahallesi yakınlarında çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahale ile büyümeden söndürüldü, soğutma çalışmalarına başlandı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (06 Temmuz 2024 Cumartesi)
  • Bodrum’da lüks minibüslerle göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
  • Bodrum’da polis ekiplerince yapılan denetimlerde korsan taksicilik yapan 150 kişiye ceza kesildi, araçları 2 ay trafikten men edildi.
  • Tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen Bodrum FK'nin teknik direktörü İsmet Taşdemir, istikrar ve güvenin kendileri için çok önemli olduğunu, ligde kalıcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
  • Bodrum açıklarında Sahil Güvenlik Botu tarafından durdurulan bir yelkenli tekne içerisinde 22'si çocuk 68 düzensiz göçmen ile 4 göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak HPV Aşısı, ekonomik yoksunluk içinde bulunduğu için sosyal yardım alan ailelerin ve yüzde 40 üzeri engelli raporu bulunan 9-26 yaş aralığındaki kız çocuklarına ve kadınlara yapılacak.
  • Menteşe Kuyucak Mahallesi yakınlarında çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahale ile büyümeden söndürüldü, soğutma çalışmalarına başlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.