KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

GÜNDEM 26.06.2024 - 16:20, Güncelleme: 26.06.2024 - 16:33
 

KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (26 Haziran 2024 Çarşamba)
Ortakent’te ana su isale hattında patlama meydana geldi. Patlama sonrası yolda dev bir çukur oluştu. MUSKİ’den yapılan açıklamada Müskebi, Yahşi, İslamhaneleri Mahalleleri, Gazi Mustafa Kemal ve Turgut Özal Bulvarlarına arıza nedeniyle 36 saat su verilemeyeceği belirtildi. Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel'in babası Ali Hacı Demirel (71), Bodrum’da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Jandarma ve polis özel harekat ekipleri ile orman muhafaza ekipleri, yüksek risk taşıyan ormanlık alanlara yakın bölgelerdeki attıkları devriye kapsamında vatandaşları orman yangınlarına karşı uyarıyor. Milas Ören’de iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Bodrum Rotary Kulübü'nün yeni dönem başkanı Şehval Öztürk oldu. Öztürk görevi 2023-2024 Dönem Başkanı Ayşe Mücella İsbir’den devraldı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Dünya Belediyeler Birliği Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) tarafından Karatay Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen UNESCO Miras Şehirleri Ağı toplantısına telekonferans yöntemi ile katılarak Muğla’yı anlattı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda Bodrum Turgutreis- Didim arası deniz otobüsü seferlerinin başlayacağını duyurdu. Bodrum Belediyesi tarafından “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla düzenlenen deniz dibi temizliği, Gümüşlük Koyunda gerçekleşti. Etkinlikte toplam 800 kilo atık çıkarıldı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (26 Haziran 2024 Çarşamba)
  • Ortakent’te ana su isale hattında patlama meydana geldi. Patlama sonrası yolda dev bir çukur oluştu. MUSKİ’den yapılan açıklamada Müskebi, Yahşi, İslamhaneleri Mahalleleri, Gazi Mustafa Kemal ve Turgut Özal Bulvarlarına arıza nedeniyle 36 saat su verilemeyeceği belirtildi.
  • Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel'in babası Ali Hacı Demirel (71), Bodrum’da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.
  • Jandarma ve polis özel harekat ekipleri ile orman muhafaza ekipleri, yüksek risk taşıyan ormanlık alanlara yakın bölgelerdeki attıkları devriye kapsamında vatandaşları orman yangınlarına karşı uyarıyor.
  • Milas Ören’de iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
  • Bodrum Rotary Kulübü'nün yeni dönem başkanı Şehval Öztürk oldu. Öztürk görevi 2023-2024 Dönem Başkanı Ayşe Mücella İsbir’den devraldı.
  • Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Dünya Belediyeler Birliği Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) tarafından Karatay Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen UNESCO Miras Şehirleri Ağı toplantısına telekonferans yöntemi ile katılarak Muğla’yı anlattı.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda Bodrum Turgutreis- Didim arası deniz otobüsü seferlerinin başlayacağını duyurdu.
  • Bodrum Belediyesi tarafından “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla düzenlenen deniz dibi temizliği, Gümüşlük Koyunda gerçekleşti. Etkinlikte toplam 800 kilo atık çıkarıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.