KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

GÜNDEM 25.06.2024 - 18:01, Güncelleme: 25.06.2024 - 18:01
 

KISA KISA… BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT!

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler kısa kısa şöyle;
Bodrum’da VIP minibüs sürücüsü Burak Aktaş'ın yaşamını yitirdiği olayla ilgili 3 tutuklu sanığın yargılanmasına başlandı. Olayda Aktaş, tartıştığı kişiler tarafından darp edilerek öldürülmüştü. Bodrum’da yaşayan ve bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Türk Halk Müziği sanatçısı 58 yaşında ki Hikmet Aydınlar hayatını kaybetti. 60-65 yaş arasındaki vatandaşlar ve öğretmenler Muğla il genelinde Büyükşehir Belediyesi ve denetiminde bulunan özel toplu taşıma araçlarından indirimli olarak yararlanmaya başladı. İl genelinde 23 TL olan indi bindi ücretini 60-65 yaş arasındaki vatandaşlar ile öğretmenler 17 TL olarak ödeyecek. Bodrum açıklarında Sahil Güvenlik Botu tarafından lastik bot içerisinde 15'i çocuk 29 kaçak göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi. Bodrum FK, geçen sezon Sakaryaspor'da forma giyen Bulgar forvet Zdravko Dimitrov'u renklerine bağladığını duyurdu. Muğla'nın Menteşe ilçesinde kaybolan 73 yaşındaki Alzheimer hastası Hüseyin Özkan, köylüler tarafından sağlıklı bir şekilde bulundu. Muğla Büyükşehir Belediyesi yaz mevsiminin gelmesi ve son günlerde artan hava sıcaklıklarının anız yangınları riskini ciddi şekilde artırdığını belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Muğla Valiliği, yangına sebep olabilecek havai fişek, dilek balonu, torpil gibi maddelerin izinsiz olarak alımı, satımı, kullanılması ve bulundurulmasının yasaklandığını duyurdu.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler kısa kısa şöyle;
  • Bodrum’da VIP minibüs sürücüsü Burak Aktaş'ın yaşamını yitirdiği olayla ilgili 3 tutuklu sanığın yargılanmasına başlandı. Olayda Aktaş, tartıştığı kişiler tarafından darp edilerek öldürülmüştü.
  • Bodrum’da yaşayan ve bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Türk Halk Müziği sanatçısı 58 yaşında ki Hikmet Aydınlar hayatını kaybetti.
  • 60-65 yaş arasındaki vatandaşlar ve öğretmenler Muğla il genelinde Büyükşehir Belediyesi ve denetiminde bulunan özel toplu taşıma araçlarından indirimli olarak yararlanmaya başladı. İl genelinde 23 TL olan indi bindi ücretini 60-65 yaş arasındaki vatandaşlar ile öğretmenler 17 TL olarak ödeyecek.
  • Bodrum açıklarında Sahil Güvenlik Botu tarafından lastik bot içerisinde 15'i çocuk 29 kaçak göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.
  • Bodrum FK, geçen sezon Sakaryaspor'da forma giyen Bulgar forvet Zdravko Dimitrov'u renklerine bağladığını duyurdu.
  • Muğla'nın Menteşe ilçesinde kaybolan 73 yaşındaki Alzheimer hastası Hüseyin Özkan, köylüler tarafından sağlıklı bir şekilde bulundu.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi yaz mevsiminin gelmesi ve son günlerde artan hava sıcaklıklarının anız yangınları riskini ciddi şekilde artırdığını belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
  • Muğla Valiliği, yangına sebep olabilecek havai fişek, dilek balonu, torpil gibi maddelerin izinsiz olarak alımı, satımı, kullanılması ve bulundurulmasının yasaklandığını duyurdu.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.