Bodrum, büyük bir değerini yitirdi!

GÜNDEM 10.06.2024 - 12:48, Güncelleme: 10.06.2024 - 12:48
 

Bodrum, büyük bir değerini yitirdi!

Bodrum’un eski milletvekillerinden, Bodrum siyasetinin duayen ismi Musa Gökbel, tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti
Bodrum’un en etkin isimlerinden biri olan Musa Gökbel, bugün tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Bodrum’da milletvekilliğinden siyasi parti başkanlığına siyasetin her alanında hizmet vermiş Musa Gökbel’in ölümü, Bodrum’u yasa boğdu. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Musa Gökbel’in, Çarşamba günü ikindi namazını müteakip Adliye Camii’nde kılınacak cenzae namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. Haber Bodrum olarak Musa Gökbel ağabeyimize Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve Bodrum’a başsağlığı diliyoruz.
Bodrum’un eski milletvekillerinden, Bodrum siyasetinin duayen ismi Musa Gökbel, tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti

Bodrum’un en etkin isimlerinden biri olan Musa Gökbel, bugün tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Bodrum’da milletvekilliğinden siyasi parti başkanlığına siyasetin her alanında hizmet vermiş Musa Gökbel’in ölümü, Bodrum’u yasa boğdu. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Musa Gökbel’in, Çarşamba günü ikindi namazını müteakip Adliye Camii’nde kılınacak cenzae namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Haber Bodrum olarak Musa Gökbel ağabeyimize Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve Bodrum’a başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.