Dünün bilançosu! 96 kaçak göçmen!

OLAYLAR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.06.2024 - 12:10, Güncelleme: 06.06.2024 - 12:10
 

Dünün bilançosu! 96 kaçak göçmen!

Bodrum açıklarında bir günde toplam 96 kaçak göçmen yakalandı.
 Bodrum açıklarında 96 düzensiz göçmen yakalandı. Sahil Güvenlik Komutanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ilçe açıklarında görevli Sahil Güvenlik Gemisi (TCSG-302) ve Sahil Güvenlik Botu (KB-112) tarafından tespit edilen hareketli lastik bot durduruldu. Lastik bottaki 7'si çocuk 41 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Öte yandan aynı gün içinde ayrı ayrı 17 ve 38 kaçak göçmen daha yakalandı. Böylece dünün bilançosu toplam 96 kaçak oldu. Göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.
Bodrum açıklarında bir günde toplam 96 kaçak göçmen yakalandı.

 Bodrum açıklarında 96 düzensiz göçmen yakalandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ilçe açıklarında görevli Sahil Güvenlik Gemisi (TCSG-302) ve Sahil Güvenlik Botu (KB-112) tarafından tespit edilen hareketli lastik bot durduruldu.

Lastik bottaki 7'si çocuk 41 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Öte yandan aynı gün içinde ayrı ayrı 17 ve 38 kaçak göçmen daha yakalandı. Böylece dünün bilançosu toplam 96 kaçak oldu.

Göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.