BODRUM’DA HEMINGTON 12 YAŞ TÜRKİYE TENİS ŞAMPİYONASI HEYECANI!

SPOR 20.08.2024 - 13:23, Güncelleme: 20.08.2024 - 13:23
 

BODRUM’DA HEMINGTON 12 YAŞ TÜRKİYE TENİS ŞAMPİYONASI HEYECANI!

Genç yetenekler sahada, Hemington yanlarında
Ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapan Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde, bu kez 12 Yaş Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşanacak. 24-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvanın ana sponsorluğunu ise sürdürülebilir lüksün erkek modasındaki temsilcisi Hemington üstleniyor. Türkiye Tenis Federasyonu takviminde yer alan, yılın en önemli turnuvalarından biri olan Hemington 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası, Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde düzenlenecek ve turnuvaya Türkiye genelinden 200 tenisçi katılacak. Şampiyonanın ödül töreni ise 31 Ağustos 2024 saat 13.00’da gerçekleşecek. BODRUM'DA UNUTULMAZ BİR HAFTA Türkiye'nin dört bir yanından gelecek genç tenisçilerin kıyasıya rekabetine sahne olacak Şampiyona boyunca Bodrum, spor ve modanın buluşma noktası olacak. Hemington’un zarif ve şık ürünleri, turnuva katılımcıları ve izleyicilerle buluşacak. Aynı zamanda turnuva süresince çeşitli etkinlikler ve sürprizler de katılımcıları bekliyor olacak. Sporu ve genç yetenekleri destekleyen Hemington, bu prestijli organizasyonun sponsorluğunu üstlenerek, sporun genç nesiller üzerindeki olumlu etkilerini destekleme misyonunu bir kez daha vurguluyor. Sadece modada değil, toplumun farklı kesimlerine hitap eden projelere imza atan Hemington, bu şampiyonada genç sporcuların yanında yer alarak onların gelişimine katkı sunmayı amaçlıyor. 4-12 yaş arası erkek çocukları ve babalarına hitap eden Baba & Oğul Koleksiyonu ile şık ve kaliteli giyim tarzını kuşaktan kuşağa aktarmayı amaçlayan Hemington, genç sporcuları desteklerken inovatif ve sürdürülebilir moda anlayışını sporun dinamizmi ve disiplin ruhuyla buluşturuyor. GELECEĞİN YILDIZ SPORCULARI BODRUM’DA YARIŞACAK Saf kalitenin zamansız tasarımlarla buluştuğu erkek moda markası Hemington sponsorluğunda gerçekleşecek Hemington 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis; “Bodrum’a tenis yatırımlarımız devam ediyor. Uluslararası standartlarda 8 kortumuzda düzenlenecek Türkiye Tenis Federasyonu takviminde yer alan şampiyonaya 200 tenisçi, aileleri ve antrenörleriyle birlikte katılacak. Bodrum’a Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşatacağımız için çok mutluyuz. Geleceğin büyük yıldızlarını Bodrum’da izleyeceğiz. Bu büyük turnuvaya ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Türkiye Tenis Federasyonu ve turnuva ana sponsorumuz Hemington başta olmak üzere bizlere destek olan tüm kişi ve kuruluşlara çok teşekkür ederiz. Bodrumlu sporseverleri Hemington 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası heyecanına davet ediyoruz. Turnuvamızın ödül töreni 31 Ağustos’ta saat 13.00’da gerçekleşecek” dedi.
Genç yetenekler sahada, Hemington yanlarında

Ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapan Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde, bu kez 12 Yaş Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşanacak. 24-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvanın ana sponsorluğunu ise sürdürülebilir lüksün erkek modasındaki temsilcisi Hemington üstleniyor.

Türkiye Tenis Federasyonu takviminde yer alan, yılın en önemli turnuvalarından biri olan Hemington 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası, Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde düzenlenecek ve turnuvaya Türkiye genelinden 200 tenisçi katılacak. Şampiyonanın ödül töreni ise 31 Ağustos 2024 saat 13.00’da gerçekleşecek.

BODRUM'DA UNUTULMAZ BİR HAFTA

Türkiye'nin dört bir yanından gelecek genç tenisçilerin kıyasıya rekabetine sahne olacak Şampiyona boyunca Bodrum, spor ve modanın buluşma noktası olacak. Hemington’un zarif ve şık ürünleri, turnuva katılımcıları ve izleyicilerle buluşacak. Aynı zamanda turnuva süresince çeşitli etkinlikler ve sürprizler de katılımcıları bekliyor olacak.

Sporu ve genç yetenekleri destekleyen Hemington, bu prestijli organizasyonun sponsorluğunu üstlenerek, sporun genç nesiller üzerindeki olumlu etkilerini destekleme misyonunu bir kez daha vurguluyor. Sadece modada değil, toplumun farklı kesimlerine hitap eden projelere imza atan Hemington, bu şampiyonada genç sporcuların yanında yer alarak onların gelişimine katkı sunmayı amaçlıyor. 4-12 yaş arası erkek çocukları ve babalarına hitap eden Baba & Oğul Koleksiyonu ile şık ve kaliteli giyim tarzını kuşaktan kuşağa aktarmayı amaçlayan Hemington, genç sporcuları desteklerken inovatif ve sürdürülebilir moda anlayışını sporun dinamizmi ve disiplin ruhuyla buluşturuyor.

GELECEĞİN YILDIZ SPORCULARI BODRUM’DA YARIŞACAK

Saf kalitenin zamansız tasarımlarla buluştuğu erkek moda markası Hemington sponsorluğunda gerçekleşecek Hemington 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis; “Bodrum’a tenis yatırımlarımız devam ediyor. Uluslararası standartlarda 8 kortumuzda düzenlenecek Türkiye Tenis Federasyonu takviminde yer alan şampiyonaya 200 tenisçi, aileleri ve antrenörleriyle birlikte katılacak. Bodrum’a Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşatacağımız için çok mutluyuz. Geleceğin büyük yıldızlarını Bodrum’da izleyeceğiz. Bu büyük turnuvaya ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Türkiye Tenis Federasyonu ve turnuva ana sponsorumuz Hemington başta olmak üzere bizlere destek olan tüm kişi ve kuruluşlara çok teşekkür ederiz. Bodrumlu sporseverleri Hemington 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası heyecanına davet ediyoruz. Turnuvamızın ödül töreni 31 Ağustos’ta saat 13.00’da gerçekleşecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.