BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (KISA KISA…)

GÜNDEM 26.07.2024 - 17:25, Güncelleme: 26.07.2024 - 17:25
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (KISA KISA…)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (26 Temmuz 2024 Cuma)
Bodrum’da, tartıştığı eski eşi Hüsne Topal'ı tabancayla öldüren şüpheli ile ona yardım ettiği öne sürülen oğlu tutuklandı, arkadaşı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bodrum’da kamp ve karavan alt yapısı bulunmayan alanlar ile halk plajlarına gelişigüzel çadır kuran, karavan park ederek çevre, görüntü ve gürültü kirliliğine neden olanlara yönelik denetim ve uygulamalar yapılıyor. Bodrum’da, hakkında 12 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü jandarma ekiplerince yakalandı. Sipay Bodrum FK, Düzce’de hazırlık maçında karşılaştığı Corendon Alanyaspor'u 5-2 mağlup etti. Dünyadan ve Türkiye'den bale ve modern dans topluluklarını ağırlayacak 21. Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nin biletleri, Biletinial'da satışa çıktı. Festival, 3-22 Ağustos arasında gerçekleşecek. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan yangın söndürme uçağı pilotu Emiliano Barajas Repiso (39), kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Kırcağız’da bulunan mülkiyeti Milas Belediyesi’ne ait olan 5 dekar araziye dikilen 3 bin 500 adet lavanta fidesinin ilk hasadı yapıldı. Yeniköy Kemerköy Enerji, ağaçlandırma protokolü kapsamında yaptığı çalışmalara yönelik Orman Genel Müdürlüğü'nden takdir belgesi aldı. Muğla'da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce 370 bin sazan yavrusu baraj ve göletlere salındı. Fethiye’de minibüsle çarpışan otomobilin sürücüsü Erdoğan Kacael yaşamını yitirdi. Malta bayraklı 265 metrelik "Marella Discovery" ve Bahamalar bayraklı 242 metrelik "Vista" adlı kurvaziyerlerle Bodrum’a toplam 3 bin 53 yolcu geldi.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (26 Temmuz 2024 Cuma)
  • Bodrum’da, tartıştığı eski eşi Hüsne Topal'ı tabancayla öldüren şüpheli ile ona yardım ettiği öne sürülen oğlu tutuklandı, arkadaşı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
  • Bodrum’da kamp ve karavan alt yapısı bulunmayan alanlar ile halk plajlarına gelişigüzel çadır kuran, karavan park ederek çevre, görüntü ve gürültü kirliliğine neden olanlara yönelik denetim ve uygulamalar yapılıyor.
  • Bodrum’da, hakkında 12 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü jandarma ekiplerince yakalandı.
  • Sipay Bodrum FK, Düzce’de hazırlık maçında karşılaştığı Corendon Alanyaspor'u 5-2 mağlup etti.
  • Dünyadan ve Türkiye'den bale ve modern dans topluluklarını ağırlayacak 21. Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nin biletleri, Biletinial'da satışa çıktı. Festival, 3-22 Ağustos arasında gerçekleşecek.
  • Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan yangın söndürme uçağı pilotu Emiliano Barajas Repiso (39), kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
  • Kırcağız’da bulunan mülkiyeti Milas Belediyesi’ne ait olan 5 dekar araziye dikilen 3 bin 500 adet lavanta fidesinin ilk hasadı yapıldı.
  • Yeniköy Kemerköy Enerji, ağaçlandırma protokolü kapsamında yaptığı çalışmalara yönelik Orman Genel Müdürlüğü'nden takdir belgesi aldı.
  • Muğla'da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce 370 bin sazan yavrusu baraj ve göletlere salındı.
  • Fethiye’de minibüsle çarpışan otomobilin sürücüsü Erdoğan Kacael yaşamını yitirdi.
  • Malta bayraklı 265 metrelik "Marella Discovery" ve Bahamalar bayraklı 242 metrelik "Vista" adlı kurvaziyerlerle Bodrum’a toplam 3 bin 53 yolcu geldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.