BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (KISA KISA…)

GÜNDEM 22.07.2024 - 14:09, Güncelleme: 22.07.2024 - 14:09
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (KISA KISA…)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (22 Temmuz 2024 Salı)
Bodrum’un tanınmış simalarından Tayfun Eyinç, kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti. Dostumuz Eyinç ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Bodrum açıklarında 75 kaçak göçmen yakalandı, 3 organizatör gözaltına alındı. Sipay Bodrum FK, geçen sezon Eyüpspor'da forma giyen Fredy Ribeiro'yu renklerine bağladığını duyurdu. Sipay Bodrum FK'nin kombine biletleri satışa çıkarıldı. Kombineler yoğun ilgi olduğu belirtildi. Bodrum’da çeşitli yerlerde ana su isale hattında patlamalar yaşandı. Bu yüzden bazı mahallelerde su kesintisi yapıldı. Yalıkavak’ta yaklaşık 400 metrekarelik bir alanın halk plajı olarak düzenlendiği bildirildi. Bodrum Kent Konseyi ve Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği, sokak hayvanları kanunun geri çekilmesi amacıyla, çok sayıda vatandaşın katıldığı bir eylem düzenledi. Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ilçe genelindeki cadde ve sokaklara 14 bin 400 ton asfalt serimi gerçekleştiği belirtildi. Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi ve Avrupa Kupası’nda mücadele edecek olan Yalıkavakspor, Türkan Saylan Spor Kompleksi’nde çalışmalarına başladı. Akyarlar’da bir otelin havuz başında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü. Ortakent Müskebi Caddesi’nde tutuşan palmiye ağacı, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle çevresine sıçramadan söndürüldü. Akademia Vakfı’nda Tuna Altunkaya’nın resim sergisi başladı. 20 eserin yer aldığı sergi, 31 Temmuz’a kadar gezilebilir. Fethiye’de tur otobüsü, yolun karşısına geçmek isteyen 60 yaşındaki Fatma Önder'e çarparak ölümüne yol açtı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle; (22 Temmuz 2024 Salı)
  • Bodrum’un tanınmış simalarından Tayfun Eyinç, kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti. Dostumuz Eyinç ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
  • Bodrum açıklarında 75 kaçak göçmen yakalandı, 3 organizatör gözaltına alındı.
  • Sipay Bodrum FK, geçen sezon Eyüpspor'da forma giyen Fredy Ribeiro'yu renklerine bağladığını duyurdu.
  • Sipay Bodrum FK'nin kombine biletleri satışa çıkarıldı. Kombineler yoğun ilgi olduğu belirtildi.
  • Bodrum’da çeşitli yerlerde ana su isale hattında patlamalar yaşandı. Bu yüzden bazı mahallelerde su kesintisi yapıldı.
  • Yalıkavak’ta yaklaşık 400 metrekarelik bir alanın halk plajı olarak düzenlendiği bildirildi.
  • Bodrum Kent Konseyi ve Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği, sokak hayvanları kanunun geri çekilmesi amacıyla, çok sayıda vatandaşın katıldığı bir eylem düzenledi.
  • Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ilçe genelindeki cadde ve sokaklara 14 bin 400 ton asfalt serimi gerçekleştiği belirtildi.
  • Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi ve Avrupa Kupası’nda mücadele edecek olan Yalıkavakspor, Türkan Saylan Spor Kompleksi’nde çalışmalarına başladı.
  • Akyarlar’da bir otelin havuz başında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü.
  • Ortakent Müskebi Caddesi’nde tutuşan palmiye ağacı, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle çevresine sıçramadan söndürüldü.
  • Akademia Vakfı’nda Tuna Altunkaya’nın resim sergisi başladı. 20 eserin yer aldığı sergi, 31 Temmuz’a kadar gezilebilir.
  • Fethiye’de tur otobüsü, yolun karşısına geçmek isteyen 60 yaşındaki Fatma Önder'e çarparak ölümüne yol açtı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.