BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (8 Ağustos 2024 Perşembe)

GÜNDEM 08.08.2024 - 13:23, Güncelleme: 08.08.2024 - 13:23
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (8 Ağustos 2024 Perşembe)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Milas Sekköy’de çıkan orman yangını kara ve hava ekiplerinin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bodrum Milas karayolunda çekici ile tur minibüsünün çarpışması sonucu 6 turist yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bodrum’da gönüllü dalgıçlar deniz dibi temizliğinin bu sezonki çalışmasını Çiftlik Koyu'nda tamamladı. Mayıstan bu yana 13 koyda yapılan çalışmada deniz dibinden 7 bin 436 kilogram atık çıkarıldı. Bodrum belediyesi ekipleri, temizlik seferberliği kapsamında Gümbet'te detaylı temizlik çalışması yaptı. Bahamalar bayraklı 324 metrelik "Norwegian Getaway" isimli kruvaziyer, Bodrum’a 4 bin 630 ABD’li turist getirdi. 21'incisi düzenlenen Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında "Carmen" balesi sahneye konuldu. Eser büyük ilgi gördü. Bodrum Fen işleri Müdürlüğü ekipleri asfalt serim ve yama işlemlerinin yanında yol bakım onarım, beton yol dökümü, bordür döşeme ve tamiratı, kaldırım ve parke tamiratı, koruge boru döşeme, mazgal imalatı, rotmiks yama, engelli rampa yapımı, mıcır serimi, parapet duvar yapımı, parke yol bakım ve yağmur suyu kanal temizliği gibi çalışmalar da gerçekleştiriyor. Muğla'da yapılacak spor müsabakalarının güvenliğinin sağlanmasına ilişkin önlemleri gözden geçirmek amacıyla Vali Dr. İdris Akbıyık Başkanlığında İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarlarının taleplerini ve şikayetlerini daha hızlı ve etkili bir şekilde iletebilmeleri amacıyla Mobil Muhtar Uygulamasına geçiyor.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Milas Sekköy’de çıkan orman yangını kara ve hava ekiplerinin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı.
  • Bodrum Milas karayolunda çekici ile tur minibüsünün çarpışması sonucu 6 turist yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.
  • Bodrum’da gönüllü dalgıçlar deniz dibi temizliğinin bu sezonki çalışmasını Çiftlik Koyu'nda tamamladı. Mayıstan bu yana 13 koyda yapılan çalışmada deniz dibinden 7 bin 436 kilogram atık çıkarıldı.
  • Bodrum belediyesi ekipleri, temizlik seferberliği kapsamında Gümbet'te detaylı temizlik çalışması yaptı.
  • Bahamalar bayraklı 324 metrelik "Norwegian Getaway" isimli kruvaziyer, Bodrum’a 4 bin 630 ABD’li turist getirdi.
  • 21'incisi düzenlenen Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında "Carmen" balesi sahneye konuldu. Eser büyük ilgi gördü.
  • Bodrum Fen işleri Müdürlüğü ekipleri asfalt serim ve yama işlemlerinin yanında yol bakım onarım, beton yol dökümü, bordür döşeme ve tamiratı, kaldırım ve parke tamiratı, koruge boru döşeme, mazgal imalatı, rotmiks yama, engelli rampa yapımı, mıcır serimi, parapet duvar yapımı, parke yol bakım ve yağmur suyu kanal temizliği gibi çalışmalar da gerçekleştiriyor.
  • Muğla'da yapılacak spor müsabakalarının güvenliğinin sağlanmasına ilişkin önlemleri gözden geçirmek amacıyla Vali Dr. İdris Akbıyık Başkanlığında İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarlarının taleplerini ve şikayetlerini daha hızlı ve etkili bir şekilde iletebilmeleri amacıyla Mobil Muhtar Uygulamasına geçiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.