BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (5 Ağustos 2024 Pazartesi)

GÜNDEM 05.08.2024 - 12:08, Güncelleme: 05.08.2024 - 12:08
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (5 Ağustos 2024 Pazartesi)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
17 yaşında otel çalışanı Veli İnal, sevgilisiyle yaşadığı sorunlar yüzünden Yalıkavak’ta çalıştığı otelde kendini asarak intihar etti. Bodrum’da gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda M.B. adlı şahsın aracında 4756 adet sentetik hap ele geçirildi. Haziran ayında göreve başlayan Bodrum Belediyesi turizm zabıtaları, fiyat tarifesi, genel temizlik, hanutçuluk ve fahiş fiyat konusunda denetimlerini sürdürüyor. Bodrum Özgür Kıyılar İnsiyatifi, bu sefer MUÇEV tarafından işletilen Cennet Koy’da eylem yaptı. “Cennet Koy kimsenin malı değildir” diyen protestoculara çok sayıda vatandaş da katıldı. Bir süre önce hasta yakını tarafından darbedilerek kalp krizi geçiren ve yoğun bakımda tedavi altında olan Doktor Mustafa Hürkal Tezvar’ın durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Bodrum’da bu yıl 21'incisi düzenlenen Uluslararası Bodrum Bale Festivali, "Kuğu Gölü" balesiyle başladı. Bodrum açıklarında sahil güvenlik ekiplerince 61 düzensiz göçmen kurtarıldı, 14 göçmen yakalandı. Sipay Bodrum FK, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Gabriel Obekpa ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Sipay Bodrum FK, kombinelerde ligin en pahalı kulüplerinden biri oldu. Kulüp en ucuz kombineyi 15 binden satışa sunarken, en pahalı kombine bileti 90 bin lira. Fethiye’de Kelebekler Vadisi'nde kayalıklardan düşen kişi hayatını kaybetti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras bölgeye seyir terası yapacaklarını açıkladı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • 17 yaşında otel çalışanı Veli İnal, sevgilisiyle yaşadığı sorunlar yüzünden Yalıkavak’ta çalıştığı otelde kendini asarak intihar etti.
  • Bodrum’da gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda M.B. adlı şahsın aracında 4756 adet sentetik hap ele geçirildi.
  • Haziran ayında göreve başlayan Bodrum Belediyesi turizm zabıtaları, fiyat tarifesi, genel temizlik, hanutçuluk ve fahiş fiyat konusunda denetimlerini sürdürüyor.
  • Bodrum Özgür Kıyılar İnsiyatifi, bu sefer MUÇEV tarafından işletilen Cennet Koy’da eylem yaptı. “Cennet Koy kimsenin malı değildir” diyen protestoculara çok sayıda vatandaş da katıldı.
  • Bir süre önce hasta yakını tarafından darbedilerek kalp krizi geçiren ve yoğun bakımda tedavi altında olan Doktor Mustafa Hürkal Tezvar’ın durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
  • Bodrum’da bu yıl 21'incisi düzenlenen Uluslararası Bodrum Bale Festivali, "Kuğu Gölü" balesiyle başladı.
  • Bodrum açıklarında sahil güvenlik ekiplerince 61 düzensiz göçmen kurtarıldı, 14 göçmen yakalandı.
  • Sipay Bodrum FK, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Gabriel Obekpa ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
  • Sipay Bodrum FK, kombinelerde ligin en pahalı kulüplerinden biri oldu. Kulüp en ucuz kombineyi 15 binden satışa sunarken, en pahalı kombine bileti 90 bin lira.
  • Fethiye’de Kelebekler Vadisi'nde kayalıklardan düşen kişi hayatını kaybetti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras bölgeye seyir terası yapacaklarını açıkladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.