Bodrum ve çevresinde son 24 saat! (25 Eylül 2024 Çarşamba)

GÜNDEM 25.09.2024 - 14:21, Güncelleme: 25.09.2024 - 14:21
 

Bodrum ve çevresinde son 24 saat! (25 Eylül 2024 Çarşamba)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Bodrum İçmeler’de tersane atölyesinde çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangın, büyük çaplı maddi hasara yol açtı. Yangın güçlükle söndürüldü. Mumcular’da hatalı sollama sonucu 2 araba kafa kafaya çarpıştı. Kazada 74 yaşındaki Tayyibe Demirkazan hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yahşi’de ana isale su hattı patladı, yolda dev çukur oluştu. Patlak yüzünden bir çok mahalleye 18 saat süreyle su verilemeyecek. Aralarında Akyarlar'ın da olduğu, Muğla'nın bazı sahillerinde doğal şekilde yetişen kum zambakları, çevre dernekleri ile çevreciler tarafından korunuyor. Bodrum'da kaldırımda yer alan dört ağaca zarar verildiği ihbarı üzerine Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tespit tutanağı hazırlayıp, ağaçlara zarar verenleri bulmak için inceleme başlattı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras 26-27 Eylül tarihlerinde Fransa'nın Nice kentinde düzenlenecek İklim Zirvesi’ne katılacak. Trendyol Süper Lig'in 6 haftasında ilk deplasman galibiyetine ulaşan Sipay Bodrum FK teknik direktörü İsmet Taşdemir, ilk kez yer aldıkları bu kulvara yavaş yavaş adapte olduklarını söyledi. Türk sanat müziğinin efsane ismi Zeki Müren, vefatının 28. yıl dönümünde Bodrum’da düzenlenen bir dizi etkinlikle anıldı. Fethiye’de marinada bağlı bulunan teknede çıkan yangın maddi hasara yol açtı. Datça açıklarında aralarında çocukların da bulunduğu 16 düzensiz göçmen kurtarıldı, 113 göçmen yakalandı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Bodrum İçmeler’de tersane atölyesinde çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangın, büyük çaplı maddi hasara yol açtı. Yangın güçlükle söndürüldü.
  • Mumcular’da hatalı sollama sonucu 2 araba kafa kafaya çarpıştı. Kazada 74 yaşındaki Tayyibe Demirkazan hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
  • Yahşi’de ana isale su hattı patladı, yolda dev çukur oluştu. Patlak yüzünden bir çok mahalleye 18 saat süreyle su verilemeyecek.
  • Aralarında Akyarlar'ın da olduğu, Muğla'nın bazı sahillerinde doğal şekilde yetişen kum zambakları, çevre dernekleri ile çevreciler tarafından korunuyor.
  • Bodrum'da kaldırımda yer alan dört ağaca zarar verildiği ihbarı üzerine Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tespit tutanağı hazırlayıp, ağaçlara zarar verenleri bulmak için inceleme başlattı.
  • Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras 26-27 Eylül tarihlerinde Fransa'nın Nice kentinde düzenlenecek İklim Zirvesi’ne katılacak.
  • Trendyol Süper Lig'in 6 haftasında ilk deplasman galibiyetine ulaşan Sipay Bodrum FK teknik direktörü İsmet Taşdemir, ilk kez yer aldıkları bu kulvara yavaş yavaş adapte olduklarını söyledi.
  • Türk sanat müziğinin efsane ismi Zeki Müren, vefatının 28. yıl dönümünde Bodrum’da düzenlenen bir dizi etkinlikle anıldı.
  • Fethiye’de marinada bağlı bulunan teknede çıkan yangın maddi hasara yol açtı.
  • Datça açıklarında aralarında çocukların da bulunduğu 16 düzensiz göçmen kurtarıldı, 113 göçmen yakalandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.