BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (19 Ağustos 2024 Pazartesi)

GÜNDEM 19.08.2024 - 11:46, Güncelleme: 19.08.2024 - 11:46
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (19 Ağustos 2024 Pazartesi)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Gölköy Gündoğan arasında ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin ve vatandaşların hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Bodrum’da yolun karşısına geçerken araba çarpan 28 yaşındaki Tugay Üncü, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. Özgür Kıyılar Bodrum İnisiyatifi üyeleri, bu hafta eylemini Kissebükü’nde gerçekleştirerek, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Adalıyalı’ya yapmak istediği tesise tepki gösterdi. Süper Lig’de ki temsilcimiz Sipay Bodrum FK, ikinci hafta maçında bu akşam İstanbul deplasmanında Eyüpspor’la karşılaşacak. Maç 21.00’de başlayacak ve BeinSports’dan naklen yayınlanacak. 21. Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nde "Ballet Latino Tango" sanatseverlerle buluştu. Eser büyük ilgi gördü. Bodrum Belediyesi ekipleri, temizlik seferberliği kapsamında Gündoğan, Farilya ve Küçükbük mahallelerinde, 95 personel, 12 araçla birlikte detaylı temizlik çalışması yaptı. Yatağan ve Ula ilçelerinde çıkan orman yangınlarına, havadan ve karadan yoğun bir şekilde müdahale sürüyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Muğla'da meydana gelen orman yangınlara neden olduğu gerekçesiyle 3 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Gölköy Gündoğan arasında ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin ve vatandaşların hızlı müdahalesiyle söndürüldü.
  • Bodrum’da yolun karşısına geçerken araba çarpan 28 yaşındaki Tugay Üncü, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.
  • Özgür Kıyılar Bodrum İnisiyatifi üyeleri, bu hafta eylemini Kissebükü’nde gerçekleştirerek, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Adalıyalı’ya yapmak istediği tesise tepki gösterdi.
  • Süper Lig’de ki temsilcimiz Sipay Bodrum FK, ikinci hafta maçında bu akşam İstanbul deplasmanında Eyüpspor’la karşılaşacak. Maç 21.00’de başlayacak ve BeinSports’dan naklen yayınlanacak.
  • 21. Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nde "Ballet Latino Tango" sanatseverlerle buluştu. Eser büyük ilgi gördü.
  • Bodrum Belediyesi ekipleri, temizlik seferberliği kapsamında Gündoğan, Farilya ve Küçükbük mahallelerinde, 95 personel, 12 araçla birlikte detaylı temizlik çalışması yaptı.
  • Yatağan ve Ula ilçelerinde çıkan orman yangınlarına, havadan ve karadan yoğun bir şekilde müdahale sürüyor.
  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Muğla'da meydana gelen orman yangınlara neden olduğu gerekçesiyle 3 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.