BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (16 Eylül 2024 Pazartesi)

GÜNDEM 16.09.2024 - 11:44, Güncelleme: 16.09.2024 - 11:44
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (16 Eylül 2024 Pazartesi)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Akyarlar’da denizde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Cesedin düzensiz göçmenlerden birine ait olduğu düşünülüyor. Bodrum açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından durdurulan 3 lastik botta, 50'si çocuk 102 düzensiz göçmen yakalandı. Manisa Soma’da bir maden ocağında çalışan işçiler, maden sahibinin Bodrum’da ki otelinin önünde eylem yaptı. Eylem yapan 5 kişi gözaltına alındı. Yalıkavak Sandima’da çöp yakılmasından dolayı ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Akyarlar’da tatil yaptığı otelde, denizde yüzerken fenalaşan 70 yaşındaki Hasan Saroğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.,. Bodrum Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Bitez sahilinde Erasmus öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen kıyı ve deniz dibi temizliğinde, 175 kilogram atık toplandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışan aileler için Gece Kreşi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi “Her Kapıda Bir Fidan” projesi ile il genelinde ücretsiz fidan dağıtımına başlayacağını açıkladı. 17. Uluslararası Channel Regatta Yelkenli Yat Yarışları, Marmaris'te tamamlandı. Yarışlara Türkiye'den 7, Yunanistan'dan 6 ve Rusya'dan 2 olmak üzere toplam 15 yat ile 90 sporcu katıldı. Karya medeniyetinin en eski şehirlerinden Labraunda Antik Kenti Kenti'nde Türk ve yabancı bilim adamları tarafından yürütülen kazı çalışmalarında kentin önemli yapıları gün ışığına çıkarılıyor.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Akyarlar’da denizde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Cesedin düzensiz göçmenlerden birine ait olduğu düşünülüyor.
  • Bodrum açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından durdurulan 3 lastik botta, 50'si çocuk 102 düzensiz göçmen yakalandı.
  • Manisa Soma’da bir maden ocağında çalışan işçiler, maden sahibinin Bodrum’da ki otelinin önünde eylem yaptı. Eylem yapan 5 kişi gözaltına alındı.
  • Yalıkavak Sandima’da çöp yakılmasından dolayı ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.
  • Akyarlar’da tatil yaptığı otelde, denizde yüzerken fenalaşan 70 yaşındaki Hasan Saroğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.,.
  • Bodrum Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Bitez sahilinde Erasmus öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen kıyı ve deniz dibi temizliğinde, 175 kilogram atık toplandı.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışan aileler için Gece Kreşi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi “Her Kapıda Bir Fidan” projesi ile il genelinde ücretsiz fidan dağıtımına başlayacağını açıkladı.
  • 17. Uluslararası Channel Regatta Yelkenli Yat Yarışları, Marmaris'te tamamlandı. Yarışlara Türkiye'den 7, Yunanistan'dan 6 ve Rusya'dan 2 olmak üzere toplam 15 yat ile 90 sporcu katıldı.
  • Karya medeniyetinin en eski şehirlerinden Labraunda Antik Kenti Kenti'nde Türk ve yabancı bilim adamları tarafından yürütülen kazı çalışmalarında kentin önemli yapıları gün ışığına çıkarılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.