BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (14 Ağustos 2024 Çarşamba)

GÜNDEM 14.08.2024 - 15:34, Güncelleme: 14.08.2024 - 15:34
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (14 Ağustos 2024 Çarşamba)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Muğla’nın doğal güzelliklerini korumak için 220 çevre davası açtığı açıklandı. Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü Bitez Ek Hizmet Bürosu Açılışı ile Yeşil Mandalin Hasat Etkinliği gerçekleşti. Ortakent’te dün gece bir düğünde yaşanan bıçaklı kavgada 11 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi Bodrum’dan Van’a giden yolcu otobüsü, Malatya’da şarampole devrildi, 26 kişi yaralandı. Hayati tehlikesi olan yaralı yok. Bodrum açıklarında 26 düzensiz göçmen yakalandı, tekneleri bozulan 12 göçmen kurtarıldı. Muğla ve ilçelerinde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 69 şüpheli yakalandı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Muğla İli Arı Yetiştiricileri Birliği-MAYBİR, Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliği ve Milas Süt Üreticileri Birliği, Birinci Derece Tarımsal Amaçlı Örgüt Belgesi almaya hak kazandı. Bu kuruluşlar ilave desteklerden yararlanabilecek. Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde hakkında 24 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalanarak cezaevine gönderildi. Ortaca ilçesinde uygun koşullarda saklanmayan yaklaşık bir ton sucuk, zeytinyağı ile peynir belediye ekipleri tarafından imha edildi. 
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Muğla’nın doğal güzelliklerini korumak için 220 çevre davası açtığı açıklandı.
  • Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü Bitez Ek Hizmet Bürosu Açılışı ile Yeşil Mandalin Hasat Etkinliği gerçekleşti.
  • Ortakent’te dün gece bir düğünde yaşanan bıçaklı kavgada 11 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi
  • Bodrum’dan Van’a giden yolcu otobüsü, Malatya’da şarampole devrildi, 26 kişi yaralandı. Hayati tehlikesi olan yaralı yok.
  • Bodrum açıklarında 26 düzensiz göçmen yakalandı, tekneleri bozulan 12 göçmen kurtarıldı.
  • Muğla ve ilçelerinde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 69 şüpheli yakalandı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
  • Muğla İli Arı Yetiştiricileri Birliği-MAYBİR, Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliği ve Milas Süt Üreticileri Birliği, Birinci Derece Tarımsal Amaçlı Örgüt Belgesi almaya hak kazandı. Bu kuruluşlar ilave desteklerden yararlanabilecek.
  • Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde hakkında 24 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalanarak cezaevine gönderildi.
  • Ortaca ilçesinde uygun koşullarda saklanmayan yaklaşık bir ton sucuk, zeytinyağı ile peynir belediye ekipleri tarafından imha edildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.