BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (1 Ağustos 2024 Perşembe)

YAŞAM 01.08.2024 - 15:03, Güncelleme: 01.08.2024 - 15:06
 

BODRUM VE ÇEVRESİNDE SON 24 SAAT! (1 Ağustos 2024 Perşembe)

Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
Bodrum’un tanınan mimarlarından 72 yaşındaki Mehmet Sanver, Bitez’de ki evinde ölü bulundu. Sanver’in kalp krizi sonucu öldüğü tahmin ediliyor. Konacık’ta bir kişinin yerde yatar halde cansız bedeni bulundu. Vefat eden kişinin evsiz olan Hüseyin Akti olduğu öğrenildi. Bodrum Belediyesi’nce Güvercinlik’te gerçekleştirilen deniz dibi temizliğinde, toplam 93 kg atık çıkarıldı. Gündoğan’da çıkan ve havadan karadan müdahale edilen yangında 2 hektarlık alan kül oldu. Muğla Valisi İdris Akbıyık, Bodrum FK’nın maçlarını oynayacağı Şehir Stadı’nda incelemelerde bulundu. Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, rutin devriyeler ile vatandaşlardan gelen şikayetler kapsamında yangın riski bulunan bölgelerde ateş yakan kişilere müdahale ediyor. Bodrum ve Datça açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen lastik bot ile 2 can salındaki 67 düzensiz göçmen kurtarıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi verimli toprakları ile tarım kenti olan Muğla’da 1 milyon 471 bin 122 metre sulama kanalı temizliği yaparak üreticilere destek oldu. Muğla Büyükşehir Belediyesi 10 ilçede 91 mahalleyi kapsayan 37 yeni otobüs hattını hizmete soktu. Marmaris'de küçük yaştaki çocukları alıkoyarak zorla satış yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklandı. Dünyanın en büyük mermer kentleri arasında gösterilen Stratonikeia'da restore edilen tarihi binada, sulu boya Atatürk resimleri sergisinin açılışı yapıldı.
Bodrum ve çevresinde son 24 saatte yaşanan gelişmeler şöyle;
  • Bodrum’un tanınan mimarlarından 72 yaşındaki Mehmet Sanver, Bitez’de ki evinde ölü bulundu. Sanver’in kalp krizi sonucu öldüğü tahmin ediliyor.
  • Konacık’ta bir kişinin yerde yatar halde cansız bedeni bulundu. Vefat eden kişinin evsiz olan Hüseyin Akti olduğu öğrenildi.
  • Bodrum Belediyesi’nce Güvercinlik’te gerçekleştirilen deniz dibi temizliğinde, toplam 93 kg atık çıkarıldı.
  • Gündoğan’da çıkan ve havadan karadan müdahale edilen yangında 2 hektarlık alan kül oldu.
  • Muğla Valisi İdris Akbıyık, Bodrum FK’nın maçlarını oynayacağı Şehir Stadı’nda incelemelerde bulundu.
  • Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, rutin devriyeler ile vatandaşlardan gelen şikayetler kapsamında yangın riski bulunan bölgelerde ateş yakan kişilere müdahale ediyor.
  • Bodrum ve Datça açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen lastik bot ile 2 can salındaki 67 düzensiz göçmen kurtarıldı.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi verimli toprakları ile tarım kenti olan Muğla’da 1 milyon 471 bin 122 metre sulama kanalı temizliği yaparak üreticilere destek oldu.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi 10 ilçede 91 mahalleyi kapsayan 37 yeni otobüs hattını hizmete soktu.
  • Marmaris'de küçük yaştaki çocukları alıkoyarak zorla satış yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklandı.
  • Dünyanın en büyük mermer kentleri arasında gösterilen Stratonikeia'da restore edilen tarihi binada, sulu boya Atatürk resimleri sergisinin açılışı yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrum.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.