Minik sporculara dev yardım eli

Bodrum İş İnsanları Derneği, Bodrum Tenis İhtisas Kulübü ile işbirliğiyle "Minik Raketler" Projesi'ni hayata geçiriyor. Yetenekli genç tenisçilere eğitim ve ekipman desteği sağlayarak başarılı sporcular yetiştirmeyi amaçlayan işbirliğinin gala gecesi, Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde gerçekleşti.

Dernek üyeleriyle birlikte çok sayıda davetlinin katıldığı gecede “Single Ladies” müzik grubu ve DJ Erbil Ellez sahne aldı. Tüm gelirin “Minik Raketler” projesine aktarılacağı gecede konuşan Bodrum İş İnsanları Derneği Başkanı Mete Yılanlı, “Minik Raketler” projesinin ilk etabının, 7-16 Haziran'da Bodrum Tenis htisas Kulübü'nde düzenlenen Bodrum İş İnsanları Derneği T200 Master Tenis Turnuvası’yla başladığını belirterek; “Bodrum’da devlet okullarında okuyan çocuklarımızın, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzle birlikte araştırmasını yapıp tenise yetenekli öğrencileri tespit edeceğiz ve bu çocuklara sponsor olacağız. Öğrencilerimizin eğitimi Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde gerçekleşecek. Tüm üyelerimize destekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Erkan Edis de böyle anlamlı bir projenin parçası olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek; “Tenis maliyetli bir spor. Tenise gönül veren çok çocuk var. Maddi imkanı iyi olan çocuklar devam edebiliyor ama çok yetenekli olup maddi imkansızlıktan devam edemeyen çocuklarımız var. Bodrum İş İnsanları Derneği’yle birlikte bu projeyi geliştirdik. İlk destekleri oyuncu Utku Madran, şu an milli takımda en iyi 8’e dahil oldu. Amacımız yetenekli sporcuları bulup yetiştirmek ve yılda en az 15 turnuvaya katabilmek. Ben başta Bodrum İş İnsanları Derneği olmak üzere, destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Bodrum İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Dumruk da Bodrum’un profesyonel takımları dışında amatör branşlarda Türkiye çapında büyük başarıları olan bir ilçe olduğunu belirterek; Bodrum İş İnsanları Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarının başarılı çocuklarımıza sponsor olması çok önemli. Bu anlamda desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının da desteklerini bekliyoruz” dedi.

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nün milli tenisçisi Utku Madran da kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Gece projeye destek olan kişilere ve kurulara teşekkür plaketleri verilmesinin ardından DJ Erbil Ellez ve Single Ladies konseriyle sona erdi.